41-річна модель та «янгол» Victoria's Secret Адріана Ліма стала мамою втретє від бойфренда Андре Леммерса. Про поповнення в сім'ї зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram. Також Ліма розповіла, що народила хлопчика, якому вже встигли надати ім'я.

Читайте також: Платье, которое вас шокирует: самый неудачный образ Адрианы Лимы в Каннах

Зазначимо, що Ліма вже має двох дітей від попереднього шлюбу з баскетболістом Марком Яричем – доньок Сієнну та Валентину.

Ліма розкрила дату народження та ім'я сина, пояснивши, чому його назвали саме так.

«Ціан - це колір між зеленим і синім у видимому спектрі світла. Ціан – це колір вод Бора-Бора та Мальдівських островів, місць у списку бажань нашої родини. Ціан тепер наш улюблений колір... колір очей нашого хлопчика. Ласкаво просимо до нашого світу БЛАКИТНИЙ ЛИМА ЛЕММЕРС ~ 29.08.22», – підписала фото ока новонародженого сина модель.

Читайте також: Загальний гороскоп на вересень 2022: дізнайтеся свою долю

До слова, ціан — синьо-зелений, отруйно-синій, ціановий або «колір морської хвилі». Це колірний діапазон між зеленим та синім, з довжиною хвилі приблизно від 485 до 500 нанометрів. Ціановим також називають один із чотирьох кольорів системи CMYK. Ціановий колір дуже близький до блакитного, і його іноді умовно називають блакитним, бірюзовим або блакитним.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: