Першими лотами стали телеведучі Лідія Таран і Катерина Трушик, засновник видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, тележурналіст Роман Вінтонів (Майкл Щур), адвокат Масі Найєм, співачка Оксана Муха, засновник комунікаційної агенції «Postmen» Ярослав Ведмідь та багато-багато інших.

Побувати у студії одного з найбільших українських телеканалів, поспілкуватися на теми бізнесу, дизайну, маркетингу, отримати у подарунок підписану улюбленим письменником книгу і навіть сходити на барахолку – це лише маленький перелік бонусів, які може отримати кожен українець за свої добрі справи на платформі Meeting.me.

Це перший в Україні фандрейзинговий онлайн-сервіс з продажу благодійних зустрічей. У якості лотів – часопроведення як із публічними людьми: телеведучими, блогерами, зірками шоу-бізнесу, співаками чи письменниками, так і з непублічними: громадськими діячами, підприємцями, психологами, дієтологами чи людьми будь-яких інших професій.

Нас уже підтримали телеведуча Лідія Таран, яка запропонувала провести екскурсію телеканалом «1+1»; телеведуча Катерина Трушик, яка запросить того, хто купить із нею зустріч, до себе на програму у якості спеціального гостя; тележурналіст Роман Вінтонів, більш відомий усім як Майкл Щур; продюсерка FILM.UA Group Наталія Якимович, яка покаже з-за лаштунків, як створюється українське кіно; генеральний директор «Капарол Україна» Віталій Верещагін, з яким буде змога порозмовляти за ланчем про бізнес; засновник комунікаційної агенції «Postmen» Ярослав Ведмідь, який запропонував дуже нестандартне часопроведення – прогулянку барахолкою з розмовами про ефективність, та багато-багато інших, – розповідає Валерія Татарчук, ініціаторка створення платформи та засновниця благодійного фонду «Твоя Опора».

Створити аукціон на платформі Meeting.me вже мають змогу благодійні фонди, громадські організації, а найближчим часом зможе також бізнес. Саме вони у якості лотів висувають зустрічі з людьми різних професій і таким чином збирають кошти на реалізацію своїх ініціатив або проектів інших громадських чи благодійних фондів.

Першою нас підтримала національна скаутська оганізація «Пласт», яка збиратиме кошти на свій проект «Розвиток дітей заради змін в Україні». Допомогти у цьому їм відгукнулися аж 52 лоти, і я в тому числі, – розповідає Валерія Татарчук. – Однак на Meeting.me можна також створювати і закриті аукціони. До прикладу, бізнес у якості лоту може виставити свого керівника, а виручені за зустріч із ним кошти пожертвувати чи «Твоїй Опорі», чи «Запоруці», чи будь-якому іншому фонду.

Офіційна презентація платформи вже відбулася. Своєю присутністю її підтримали і члени опікунської ради – Володимир Бородянський, медіаменеджер, міністр культури України 2019-2020рр., Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР «Єднання», Олександр Педан, телеведучий, співзасновник «Pedan|buro», лідер Всеукраїнського руху «JuniorZ», Яна Станішевська, блогер-інфлюенсер, також представники бізнесу, телевізійники, блогери – Надія Матвєєва, Олена Любченко, Аліна Ханумак-Шаманська.

Якщо вам здалося, що Meeting.me – це лише про зустріч за чашкою кави, маю вас розчарувати, – з посмішкою каже Лера Татарчук. – Meeting.me – це про емоції, досвід і корисні знайомства!

Всеукраїнська благодійна платформа «MEETING.ME» створено БФ «Твоя опора» за підтримки ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку


Вам будет интересно прочитать на Ivona: