Багаторазові чемпіони міжнародних змагань, українські кіберспортсмени клубу NAVI, стали партнерами платформи UNITED24 — ініціативи Президента України Володимира Зеленського. А один із найкращих гравців у Counter-Strike: Global Offensive Олександр S1mple Костилєв уже переказав 100 000 $ на авто швидкої допомоги.

«Точно наше найважливіше партнерство у цьому році. Впевнений, що інші наші партнери не засмутяться через такі мої слова, а тільки підтримають нас і доєднаються до ініціативи. UNITED24 робить важливі речі для України, і ми раді, що маємо можливості й ресурси, щоб їм допомогти», — говорить Олександр Павленко, CMO кіберспортивного клубу NAVI.

Фото: пресслужба
Фото: пресслужба

На перший внесок у межах партнерства придбають машину швидкої допомоги для українських медиків. А зовсім скоро кіберспортивний клуб разом із кращими гравцями світу, українськими компаніями Maincast та Starladder, проведе великий благодійний турнір, щоб зібрати кошти на напрям «Медична допомога» через UNITED24.

«Кожен внесок на медичний напрямок через фандрейзингову платформу UNITED24 — це десятки машин швидкої допомоги, апаратів ШВЛ, медичного обладнання. Та головне — це тисячі врятованих життів. Ми вдячні Олександру Костилєву та найкращим кіберспортсменам світу, які допомагатимуть українським медикам рятувати життя, а медичній системі — вистояти під час війни. Це чудовий приклад, як представники бізнесу чи спільноти можуть наближати нашу перемогу», — наголошує Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації. 

Усі кошти, зібрані через UNITED24, надходять на рахунки Національного банку України. За весь час існування ініціативи зібрано більш ніж 200 млн доларів.


Вам будет интересно почитать на Ivona: