Важливий момент для поціновувачів якісної техніки: в Україні стартував продаж компактного двоекранного ноутбука для справжніх професіоналів ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED. Модель оснащена відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti та флагманським процесором Intel Core i9 12-го покоління, які впораються з будь-якими задачами.

Люди, які займаються творчістю, потребують ефективного, якісного та надійного інструмента для реалізації професійних задумів. Завдання, які пов’язані з їхньою роботою, вимагають високої обчислювальної потужності, тому компанія ASUS розробила портативний та одночасно потужний двоекранний ноутбук Zenbook Pro 14 Duo OLED, який допоможе сучасним творчим професіоналам працювати над проєктами без жодних компромісів для продуктивності.

Розповідаємо, чому Zenbook Pro 14 Duo OLED найкраще підходить для творчої роботи.

Zenbook Pro 14 Duo OLED
Zenbook Pro 14 Duo OLED
пресслужба

Висока продуктивність

Ноутбук Zenbook Pro 14 Duo OLED укомплектований усіма потрібними інтерфейсними портами. Два порти Thunderbolt 4 (USB-C) з пропускною здатністю 40 Гбіт/с підтримують швидке заряджання та підключення зовнішніх дисплеїв формату 4K. Крім того, 32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті та високошвидкісний твердотільний накопичувач з інтерфейсом PCIe 4.0 x4 ємністю до 2 ТБ гарантують відсутність вузьких місць, які сповільнюють вашу творчість. Крім них, ноутбук також має традиційний порт USB 3.2 Gen 2 Type-A і порт HDMI 2.1. Новітній високопродуктивний зчитувач карт micro-SD Express 7.1 забезпечує швидкісну передачу файлів, а комбінований аудіороз’єм полегшує спілкування з колегами.

Два високоякісних екрани

Zenbook Pro 14 Duo OLED
Zenbook Pro 14 Duo OLED
пресслужба

Zenbook Pro 14 Duo OLED — справжня мрія для представників творчих професій. Обидва його екрани відповідають найвищим стандартам якості через те, що в основному екрані використовується 14,5-дюймова сенсорна OLED-панель із роздільною здатністю 2,8K, частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку лише 0,2 мс. Вона має співвідношення сторін 16:10, якому віддають перевагу професіонали, і відтворює 100% відтінків колірної гами DCI-P3. Важливий факт: цей екран отримав сертифікацію PANTONE Validated, VESA DisplayHDR™ True Black 500 і Dolby Vision, а комфорт для очей під час тривалої роботи підтверджується сертифікатом ергономічності TÜV Rheinland.

Задля того, аби користувачі відчували максимальний комфорт під час роботи, пристрій також оснащено другим екраном — ScreenPad Plus. Це додатковий 12,7-дюймовий сенсорний дисплей на всю ширину корпусу з підтримкою новітніх високоточних стилусів, таких як ASUS Pen 2.0. Механізм нахилу другого розташовує його під оптимальним для роботи кутом і відкриває великий вентиляційний отвір для збільшення повітряного потоку. У режимі розширення ScreenPad Plus можна використовувати як звичайний зовнішній дисплей, на який зручно вивести додаткові вікна активних програм або інструментальні панелі для роботи з контентом, будь-то графікою, 3D-моделлю чи аудіо. Завдяки цьому можна змінювати кнопки, прозорість шару, насиченість кольору та розмір пензля. Все це можливо за допомогою чотирьох віртуальних елементів керування: поворотного регулятора, кнопки, повзунка та лінійки прокручування. Фантастично, чи не так? Варто відмітити, що панель керування сумісна з Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom Classic, Premiere Pro та After Effects.

Професійний стиль

Zenbook Pro 14 Duo OLED
Zenbook Pro 14 Duo OLED
пресслужба

Zenbook Pro 14 Duo OLED — взірець естетичності та вишуканості. Глянцеві деталі, розкішна матова обробка, суцільнометалева конструкція — ноутбук справжнього професіонала. Більш того, поверхні пристрою мають покриття, на якому не залишається відбитків пальців, внаслідок чого він завжди зберігає свою елегантність, а кришка ноутбука привертає увагу ще й новим логотипом-монограмою з підсвічуванням. Ще однією із переваг новинки є те, що він при товщині корпусу 1,79 мм важить лише 1,7 кг, тому цей ноутбук можна спокійно брати з собою на робочі зустрічі або ж у далекі відрядження.

Докладніше про Zenbook Pro 14 Duo OLED можна дізнатися тут.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: