Вірно, спочатку треба зрозуміти: чого саме ви бажаєте? Тіндер, як кажуть деякі його користувачі – схожий на трафікроуд. Ви обираєте людину за вподобанням, свайпаєте вправо, спілкуєтесь, а далі все залежить від талану. Щастить, до речі, не з першого разу, а то навіть і не з другого. Проте віра у диво – творить такі ж самі дива.

На що чекати?

Аби не волати пташкою від бентежності життя, перший тиждень краще приділити звиканню до платформи та аналітичним спостереженням. Тут ви побачите все: презентацію та репрезентацію власних якостей, сороміцькі світлини, іронію та постіронію. Ви побачите шалене різнобарв’я одружених чоловіків, веселих хлопців, натхнених ідеями власного розвитку чоловіків, юнаків у пікселі тощо. Головне, що ви повинні зрозуміти у перший тиждень – не всі камінчики дорогоцінні. Тож звертайте увагу на опис. Дуже часто по тексту вже можна зрозуміти що саме чекатиме на вас. 


І знов таки – все залежить від мети, яку ви собі поставили. Деякі чоловіки одразу пишуть – що вони шукають і на що чекають. Проте якщо бачите самоіронію – то діалог може виявитися досиь цікавим.


Щодо правил спілкування – у тіндері не можна висилати фото, що вбереже вас від дікпіків та інших конфузів. Завжди звертайте увагу на те, як саме чоловіки спілкуються, чи не просякнуті повідомлення пасивною агресією, дивним ставленням до оточуючих, нахабством. Якщо ви шукаєте довготривалих стосунків, краще одразу поцікавитись у хлопця, чи не одружений він. А то багато хто одразу ж в анкеті пише: дружину кохаю, проте коханку шукаю. Взагалі хлопці з перших повідомлень розповідають про відкриті стосунки, поліаморію та своє ставлення до стосунків. Але трапляються і непередбачувані кейси.

Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com

Декілька перших невдалих побачень

Чим більше часу ви провели в тіндері, тим швидше скорочується час від етапу листування до першого побачення. А там вже як карта ляже. Сподівання, до речі, краще відкинути аби не було сумно. Тож не бійтеся і не хвилюйтеся. Йдіть спілкуватись з новими людьми, може то ваше справжнє кохання. А може – весела історія для подруг.


«Одного разу я пішла побачення з хлопцем, з яким листувалася понад два тижні. Він був класним співрозмовником, і нічого, як то кажуть, не віщувало. Проте спочатку він виявився одруженим, потім став залицятися, а потім я дуже швидко бігла геть. Обідноє.» – розповідає колежанка про свій невдалий дейтинг. Чи спинило це її? Аж ніскілечки. Вона сказала, що «один раз не контрабас» – і хоробро відправилась на пошуки інших хлопців.


«У мене був метч з крутим парубком, дуже сподобався. Одразу ж пішла з ним на побачення, проте після зустрічі він мовчки зник та видалив мене звідусіль»  розповідає інша дівчина. Що може стати тому причиною? Будь-що! Несумісність гороскопа – також. До речі багато чоловіків вказують в інтересах саме астрологію та гороскопи. І більшість з них у це дійсно вірить.


«Ти поводиш себе як справжні терези» – таким повідомленням вам можуть відповісти навіть на розповідь про улюблені смаколики.


 Що має насторожувати

Все що пов’язано з перетином кордонів. І не державних, бо там наші хлопці досить гарно дають відсіч, а власних. У кожного свої кордони, проте ви маєте пам’ятати, що адекватне листування може говорити про адекватність загалом. Хоча майте на увазі – психопатія не діагностується і треба уважно прислухатися до власної інтуіції. 

А щось класне буває?

Авжеж буває. В тіндері ви можете знайти якщо не кохання, то досить гарних друзів. Насправді у світі багато класних людей з якими можна поспілкуватись, посміятись та сходити на прогулянку. З деякими можна навіть співпрацювати та креативно надихати один одного. Так що на питання: чи може пані знайти хлопця – авжеж може. А ось якого саме хлопця – то вже задачка із зірочкою.

Хеппі Енд

«Насправді я не шукала стосунків у тіндері. Мені було цікаво як працює ця платформа та чому до неї стільки уваги. Мені навіть було трохи лячно, адже якщо листування із незнайомцями можна пережити, то зустріч –  вже трохи занадто для мене. Проте вихід там де страх, тож я вирішила спробувати. Мабуть, на другому тижні я заметчилась із хлопцем, який теж не шукав стосунків, проте потребував спілкування. Так ми з ним і почали спілкуватись. Інколи зустрічались та ходили на виставки чи екскурсії. Проходили разом курси та багато сміялися. Одного разу, мабуть, за пів року спілкування я почала помічати що разом з ним постійно сміюся. Так минув ще місяць. А потім у нас якось органічно розпочались романтичні стосунки. І я все думаю, як дивно влаштовано світ, і яка радість, що я тоді зареєструвалася на тій чудернацькій платформі.»