Популярна українська співачка, акторка та ведуча Оля Полякова і суддя проєкту «Топ-модель по-українськи» Соня Плакидюк потрапили у скандал через нове фото у соцмережі. Сторінку Полякової закидали негативними відгуками після того, як вона опублікувала знімок із «хорошими росіянами», на яких у РФ порушили кримінальну справу та внесли до списку іноагентів. 

Два дні тому артистка повідомила фанам, що відвідала разом із Плакидюк благодійну вечерю, яку організувала її подруга, російська блогерка, ведуча та видавець Ніка Білоцерківська. Захід був присвячений виходу нової книги російського журналіста та публіциста Олександра Невзорова.

Читайте також: Зірка «Жіночого кварталу» Ірина Сопонару показала, як проводить час із батьками

Відома журналістка Аліна Доротюк, як і підписники Полякової, обурилася діями виконавиці та інших зірок українського шоубізнесу, які під час війни розповідають про дружбу із росіянами. На своїй сторінці у Facebook Аліна заявила, що деякі публічні особи не усвідомлюють своєї відповідальності за дії, які транслюють на свою багатомільйонну аудиторію, і навела три приклади.

Першими під критику Доротюк потрапили Полякова та Плакідюк за прогулянки Лазурним берегом із Невзоровим та Білоцерківською. Журналістка нагадала, що Олександр проповідував ідею фашизму і був одним із авторів нової ідеології для Путіна, а Ніка, на її думку, готова дати притулок українським зірковим біженцям, оскільки боїться санкцій і залишитися без «усіх своїх неземних благ» у Франції. 

Також Аліна згадала про висловлювання Тіни Кароль та Андрія Хливнюка. Лідер «Бумбокса» в інтерв'ю говорив про дружбу з російським співаком Noize MС, який, швидше за все, жертвує гроші ЗСУ заради своєї свободи та прийняття у світі його та його родини. А Кароль нещодавно написала, що «Бренд "Я – українець" буде найпопулярнішим і найдорожчим у світі, і в Україну переїдуть багато культурних діячів, меценатів, бізнесменів, у тому числі з Росії».

«То чому ж мене так БОМБИТЬ спитаєте ви!? Бо я не хочу ані чути, ані бачити будь-якої ідеї до примирення спочатку з «хАрошими рускіми», які сьогодні буцімто адекватні. Адекватні, бо пригорає в одному місці!!! Бо, коли світова спільнота дивиться на подібний приклад дружби як на фото і заклики таких як Тіна Кароль, хіба ми маємо моральне право звинувачувати світ у тому, що вони приймають у себе росіян!? Хіба ми можемо вимагати якихось санкцій для них? Хіба ми маємо право говорити про те, що це колективна відповідальність і росія з усіма росіянами до єдиного має понести відповідальність за геноцид цілої нації, який щодня відбувається? Хіба ми маємо право дорікати комусь, коли самі вже 300 років як наступаємо на одній й ті ж самі граблі », — написала Доротюк.

Раніше Потап зворушливо привітав Каменських із 36-річчям після чуток про розлучення.