Британський актор Руперт Ґрінт, який прославився ще дитиною, зіграв роль Рона Візлі в улюбленій кінофраншизі «Гаррі Поттер», яка закінчилася 2011 року після семи фільмів. Цього тижня зірка створив трохи чарівництва, запалив різдвяні вогні милим поверненням до Гаррі Поттера і зустрівся з натовпом шанувальників, яких сильно здивував зовнішнім виглядом.

Руперт Гринт сильно изменился; фото: instagram.com/rupertgrint/tagged
Руперт Гринт сильно изменился; фото: instagram.com/rupertgrint/tagged

Читайте також: Спустя 20 лет: как сейчас выглядят актеры из «Гарри Поттера»

34-річна зірка була помічена в Хайгейті, на півночі Лондона, в середу ввечері, де він допоміг розпочати святковий сезон, ввімкнувши світло в селі. І, оскільки він справжня легенда, він зробив це, змахнувши чарівною паличкою.

Читайте також: Звезда "Гарри Поттера" Руперт Гринт бросает кинокарьеру: В чем причина

На фотографіях з вечора видно, як Руперт, одягнений у все чорне, включаючи кепку, пальто та джемпер зі срібним намистом, сяє. Він виглядає досить неохайно, відпустивши довгу бороду і волосся.

На іншому знімку актор із радістю позує з натовпом фанатів, широко посміхаючись у камеру. Деякі шанувальники порівняли актора з безхатьком, але за знімками видно, що Руперта не хвилює думка інших і він почувається добре у будь-якому вигляді.

Нагадаємо, що Руперт має доньку, яка народилася в травні 2020 року від коханої Джорджини.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: