Відомий російський гуморист, який активно критикує режим Володимира Путіна, в РФ оголошений «іноземним агентом» і змушений був виїхати з країни, щоб уникнути подальших репресій. Наразі стало відомо, що неприємності артиста на цьому можуть не закінчитися. Московська обласна прокуратура зареєструвала звернення, в якому Максима Галкіна пропонують позбавити батьківських прав, повідомляє Федеральне агентство новин.

Читайте також: Сбежавший в Израиль Максим Галкин пожертвовал деньги беженцам из Украины

Заявник, який звернувся до прокуратури з вимогою провести перевірку за фактом порушення прав неповнолітніх — юрист Ярослав Михайлов, директор АНО «Охорона вод та лісів», звернувся до Прокуратури Московської області з вимогою провести перевірку за фактом порушення прав неповнолітніх. Михайлов вважає, що поведінка батька негативно позначається на дітях, їхньому психічному та фізичному здоров'ї.

Читайте також: Проти Максима Галкіна у Росії порушили кримінальну справу: подробиці

У заяві, яка надійшла до Московської обласної прокуратури, зокрема, йдеться:

«У ЗМІ регулярно публікується інформація щодо громадянина Галкіна Максима Олександровича, 18 червня 1976 р.н., уродженця Наро-Фомінського р-ну Московської області, прож. у селі Грязь Одинцовського району, про те, що 1) він є гомосексуалістом і 2) про негативні його висловлювання про СВО, що проводиться. При цьому Галкін виховує двох неповнолітніх дітей: дочку Єлизавету та сина Гаррі, народжених 18 вересня 2013 року сурогатною матір'ю. Виховання малолітніх дітей у сім'ї гомосексуаліста, безсумнівно, завдасть шкоди їх психічному та фізичному вихованню. У зв'язку з чим, вважав би необхідність вжити заходів щодо припинення виховання малолітніх дітей гомосексуалістом Галкіним», — доводить до прокуратури Ярослав Михайлов.

Читайте також: Уголовное дело и потеря имущества в РФ: Маша Ефросинина поделилась подробностями разговора с Галкиным

Як уточнює ФАН, заявник уже отримав відповідь: його звернення зареєстроване та передано, відповідно до компетенції, до Наро-Фомінської міської прокуратури.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: