Зірка «Трансформерів» Шая Лабаф розповідає про темні часи у своїй кар'єрі та про те, як він думав про самогубство.

36-річний американський актор зіткнувся з деякими юридичними проблемами в останні роки після участі в автомобільних аваріях, емоційного вибуху на бродвейському шоу та судового позову про сексуальні побої та напад. Шайа також був звільнений з фільму «Не хвилюйся, люба» режисера Олівії Уайлд.

«На даний момент я ядерний. Ніхто не хоче зі мною розмовляти, включаючи мою матір. Мій менеджер не дзвонить. Агент не дзвонить. Я більше не пов'язаний із бізнесом», – сказав Шая в інтерв'ю.

Читайте також: Шайе ЛаБафу обвинили в избиении и краже кепки

Також кінозірка зізнався, що в той час думав про самогубство:

«У мене на столі був пістолет. Мене тут не було. Я більше не хотів жити, коли це сталося. Сором, якого я ніколи раніше не відчував, — такий сором, що забуваєш, як дихати. Ви не знаєте, куди йти. Ви не можете вийти на вулицю і з'їсти щось на зразок тако».

Також знаменитість додав, що у нього було бажання втриматися на плаву. Він прийняв католицизм під час підготовки до своєї ролі у фільмі «Падре Піо».

«Тепер я знаю, що Бог використовував моє его, щоб привернути мене до себе. Відволікаючи мене від мирських бажань. Усе це відбувалося одночасно. Але я не мав би стимулу сісти в машину і поїхати в монастир, якби я не думав: «О, я врятую свою кар'єру», — сказав він.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: