Відома американська співачка Брітні Спірс продовжує шокувати своїх поклонників новими заявками та відкритими знімками, що дуже розбудовує її двох синів. Про це стало відомо з особистих соціальних мереж артистки, в яких вона опублікувала пост із заявами на адресу синів – 16-річного Шона та 15-річного Джейдена, які відмовляються зустрічатися з матір’ю.

«Я з нетерпінням чекала зустрічі з детьми кожен тиждень… Це було 2 дні на тиждень, але я попросила його залишитися ще на кілька днів… може на 3 дні… але потім на наступній неділі вони залишилися лише на один день. Так, я знаю, що з підлітками просто важко мати справу в цьому віці… вони прийдуть до мене, ввійдуть в двері, підуть прямо в свою кімнату і закриють двері !!! одні скажуть, що йому просто подобається бути в своїй кімнаті… Тоді навіщо приходити до мене, якщо вони мене навіть не бачать!», – написала Брітні після інтерв’ю її колишнього чоловіка, в якому він звинуватив її в надмірній вульгарності та складних відносинах.

Читайте також: Брітні Спірс вийшла заміж: фото у весільній сукні, зіркові гості та відео церемонії

Також артистка додала, що вона дуже засмучена небажанням дітей проводити з нею час і вона боїться говорити з ними про це, адже повинна бути доброю.

Через деякий час ексчоловік Брітні і батько їх спільних синів Кевін Федерлайн відреагував на звинувачення зірки та опублікував відео в Instagram з підписом:

«Я не можу сидіти скласти руки і дозволяти таким чином звинуватити моїх синів після того, через що вони пройшли. Як би нам не було боляче, наша сім'я вирішила опублікувати ці відео, зняте хлопчиками, коли їм було 11 і 12 років. Це ще не самое гірше. Брехня повинна припинитися. Я сподіваюся, що наші діти виростуть, щоб бути краще, чим це», – написав він.

Читайте також: Сыновья Бритни Спирс сильно повзрослели и стали похожи на маму: редкие фото

Одне з відео показує Брітні та її дітей у жаркий момент, де Брітні емоційно щось доводить своїм синам і дуже на них гнівається:

«Це мій дім, якщо я хочу прийти сюди і дати вам лосьйон для обличчя, тому що це грубо, і все, що ви мені говорите, це «все в порядку». НІ, це не в порядку. Вам всім краще почати поважати мене, зрозуміло?...», – говорить у відео знаменитость.

Читайте також: 40-летняя Бритни Спирс забеременела от молодого бойфренда

На другому відео Брітні, здається, засмутилася із-за того, що її син був без взуття:

«Ти что, зійшов з глузду? Ти зійшов з глузду? Я в шоці від вас і не знаю, що робити. Я боюсь тебе, тому що ти дивний, тому що у тебе період статевого дозрівання. Я не знаю, що сказати. Але мене це більше хвилює, чим ти думаєш».

Читайте також: Бритни Спирс прокомментировала интервью младшей сестры, которая назвала ее «психопаткой»

У свою чергу новий чоловік Брітні Спірс – Сем Асгарі – встав на захист співачки і заявив, що її діти не повинні соромитися пікантних фотографій матерії, адже Брітні нарешті відчула свободу після того, як все її життя керувалося і регулювалося її батьком, Джеймі Спірсом, після того, як вона була розміщена під опіку ще в 2008 році після її публічного зриву.

«Навіть якби її діти соромилися вибору своєї матері, вони не були б першими підлітками, збентеженими своїми батьками. Більшість дітей соромляться своїх батьків. Просте присутність батька чи матері може принизити підлітка. Це настільки поширене, що ця сюжетна лінія знову і знову використовувалася на телебаченні та у фільмах протягом десятиліть. Зрештою вони усвідомлюють, що вибір їхньої матері нешкідливий і є виразом знову набутої свободи. Немає нічого, що могло б бентежити нас, є багато речей, якими можна пишатися», – написав Сем у сторіс.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: