Власниця титулів «Міс Львів 2018» та «Перша віце-міс Україна Всесвіт» Наталія Болюх під час повномасштабної війни вирішила підзаробити, рекламуючи у своїх соціальних мережах російський магазин одягу. Дівчина опублікувала пост, в якому радить передплатникам купити у країни-терористки сукні від бренду RUSART Fashion.

«Мені часто приходять в директ питання про мої вбрання. Сьогодні хочу поділитися з вами однією адресою. На мені сукня-кімоно. Таке легке, літнє, комфортне та красиве! І ви також можете його придбати... У них на сайті різні забарвлення та ще класні аксесуари до нього», – написала Болюх.

Міс Львів 2018 Наталія Болюх рекламує російський бренд
Міс Львів 2018 Наталія Болюх рекламує російський бренд
Скриншот

Російський бренд одягу RUSART Fashion
Російський бренд одягу RUSART Fashion
Скриншот

Читайте також: Юрій Бардаш планує переїхати до РФ і отримати російське громадянство: подробиці

До речі, це не перший скандал з Росією в біографії моделі. В одному з інтерв'ю для українського видання модель заявила, що не була б проти взяти участь у російському конкурсі краси, оскільки не має нічого проти цієї країни.

Крім того, 2019 року Наталя відвідувала Москву, опублікувавши фото Кремля. Хоча сама Болюх у коментарі журналістам сказала, що поїхала на день народження друзів нібито до Амстердама. А в лютому 2022 року вона була помічена в обіймах музиканта-путініста Григорія Лепса, який нібито став її бойфрендом.

Читайте також: Російські окупанти вивозять скіфське золото та іншу культурну спадщину з України: деталі

Львів'янка постійно проживає в столиці країни-агресора і підтримувала зв'язок із чиновником Держдуми Аліком Назаряном, який виступає за окупацію Криму Росією і називав українців «х*хлами».


Вам буде цікаво почитати на Ivona: