Відома ірландська акторка Нікола Кохлан підтвердила чутки про роман з британським актором Джейком Данном, який молодший за неї на 13 років. Як повідомляє Daily Mail, пару зняли папараці, коли вони поверталися додому, тримаючись за руки, після романтичного вечора в Лондоні в середу, 23 жовтня.

Читайте також: Помер зірка серіалу «Тарзан» Рон Елі

24-річний Джейк, який грає в серіалі «Великі хлопці», був одягнений у штани кольору хакі з великими кишенями та білу кофту з бордовими рукавами. Чоловік віддав свою кепку 37-річній Ніколі, щоб приховати її від сторонніх очей, коли вони йшли разом вулицею.

Виконавиця ролі Пенелопи Фезерінгтон у серіалі «Бріджертони» обрала на зустріч із молодим бойфрендом темно-синю сукню та кардиган оранжевого кольору.

Пару вперше помітили разом ще у березні, коли вони позували для інстаграм-сторіз, якою поділився один із колег Джейка з «Ренегатки Нелл». У серпні їх бачили на лондонському фестивалі All Points East, де вони танцювали, обнявшись. З того часу вони ще кілька разів з'являлися разом, у тому числі за грою в скраббл у пабах біля будинку Ніколи в Сток-Ньюінгтоні на півночі Лондона.

Листайте карусель, щоб переглянути всі фото:

Раніше ми писали, що королівська родина Ліхтенштейна оголосила про заручини принцеси Марії.