Відомий український інтерв'юер та ведучий Слава Дьомін уперше розповів, чому йому не вдалося побудувати стосунки з акторкою та героїнею першого сезону «Холостячки» Ксенією Мішиною.

Читайте також: Melovin оголосив про заручини з таємничою обраницею

Раніше Дьомін неодноразово зізнавався в симпатії до зірки «Кріпосної» і публікував у мережі кадри, де вони з Ксенією гуляють разом зі своїми синами від минулих стосунків. А в недавньому інтерв'ю для програми «Тур Зірками» на Люкс ФМ розсекретив, чи справді у нього був роман із Мішиною.

Слава заявив, що пропонував акторці зустрічатися, проте вона відмовилася, оскільки не була готова до змін у особистому житті. Також він відповів, чи Ксенія цікавилася його фінансовим становищем. Ведучий сказав, що не робив дорогих подарунків кінозірці та не допомагав матеріально, але платив за неї у закладах.

«Я запропонував Ксенії стосунки, а вона сказала, що вона до них не готова. Мені здається, що взагалі кожній жінці важлива фінансова складова у чоловікові, щоб він міг заробляти. В Ксенії це також є. До мене ніяк це не проявлялося. Я їй давав тільки якісь поради з приводу роботи, певних її починань. Платив за неї, коли йшли гуляти», — поділився Дьомін.

На запитання, чи був у нього інтим із Мішиною, Слава відмовився відповідати, заявивши, що це їхня особиста справа.

Раніше ми писали, що помер ексучасник гурту «Воплі Відоплясова» Олексій Мельченко.