Популярний український актор Артур Логай уперше розповів про те, як у 18-річному віці ледь не вчинив суїцид. В інтерв'ю для журналістки Аліни Доротюк зірка серіалів «Моя улюблена Страшко» та «Коп з минулого» зізнався, що думки про самогубство у нього виникли через величезні борги.

Читайте також: Макс Барських готує фанатів до Різдва у новому кліпі «Я вже не ти»

За словами 31-річного Логая, 13 років тому він страждав від лудоманії — залежності від азартних ігор. Саме через це потяг у знаменитості з'явилися серйозні фінансові проблеми. Артур розсекретив, що від суїциду його врятували батьки, які того дня повернулися раніше додому.

«Я втомився. Якби я справді тоді цього хотів, то ми б зараз із тобою не розмовляли. Я думаю, що на той момент, 13 років тому, це було і бажання, і небажання, і спосіб звернути увагу, і спосіб зняти відповідальність за те, що накоїв. Це борги, відповідальність перед матір'ю. Зараз, озираючись назад, воно все потроху... Якби я хотів, то довів би це до кінця. Можливо, мені тоді пощастило, що батьки приїхали раніше, ніж мали приїхати... Можливо... Було досить глибоко», — поділився спогадами актор.

Артур зазначив, що не вилікувався від лудоманії, проте навчився контролювати цю залежність. Зокрема, він розірвав контакти з людьми, які нагадували йому про азартні ігри, почав частіше ходити до спортзалу та читати перед сном.

«Вона й досі є. Я змінив оточення. Але воно все одно таке страшне, погане в голові. Особливо в якісь важкі періоди життя. Коли ти щось вигравав, якусь чималу суму. У мене зараз немає часу. Знову ж таки, я ходжу в зал, роблю вправи, ухвалюю рішення читати перед сном, а не залипаю у TikTok», — розповів він.

Раніше ми писали, що Андрій Бєдняков та Настя Коротка оголосили про розлучення після 16 років стосунків.