У голлівудської акторки та продюсерки Дженніфер Еністон з'явився новий коханий і він не зі сфери шоубізнесу. RadarOnline з посиланням на інсайдерів заявляє, що 55-річна виконавиця ролі Рейчел Грін у серіалі «Друзі» зустрічається із пластичним хірургом, який робить їй підтяжки та уколи краси.

Читайте також: «А ось і поет»: Фреймут зняла 8-річного сина після перемоги у літературному конкурсі

«Кажуть, що в кабінеті одного з її лікарів є хлопець, який дуже збуджує Джен. Це одна з головних причин, через яку вона з ентузіазмом йде на лікування, тому що у неї з'являється можливість побачити його!», — поділилося джерело видання.

Журналістам не вдалося з'ясувати, хто саме підкорив серце кінозірки, оскільки на процедури вона їздить до кількох клінік на різних узбережжях.

«Вона їздить у кілька різних місць на Східному та Західному узбережжі, тож трохи складно визначити, хто саме цей хлопець. Вона ясно дала зрозуміти, що хотіла б познайомитися з чоловіком за межами Голлівуду, з кимось, хто має щось своє!», — додав інсайдер.

Нагадаємо, що Еністон у 2000-2006 роках була одружена з Бредом Піттом, а в 2015-2018 роках її чоловіком був Джастін Теру.

Дженніфер Еністон / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що королівська родина Ліхтенштейна оголосила про заручини принцеси Марії.