Українська виконавиця Наталя Могилевська присвятила нову публікацію в Інстаграм загиблому на фронті гумористу Роману Іваненку. Хлопець потрапив у російський полон на вугледарському напрямку та помер від тяжкого поранення.

Читайте також: Євробачення-2023: оголошено порядковий номер України у фіналі конкурсу

Співачка була особисто знайома з Романом, оскільки в одному з сезонів «Ліги сміху» виступала разом з його командою «Наш формат». Наталя поділилася спільним знімком, а також запостила кілька військових кадрів із Іваненком.

В описі до фото Могилевська підтримала друзів та родичів загиблого та зазначила, що Роман був дуже позитивною людиною. Артистка розсекретила, що два роки тому Іваненко був на межі життя та смерті через важку форму Covid-19.

«Дуже світла людина, дуже позитивна… Не можу повірити. Він дуже важко перехворів короною 2 роки тому і ледь вижив. Ми всі були такі щасливі, що жити буде довго. Страшне...

Хочу висловити підтримку всім хлопцям «Нашого формату». Всім, кого він любив, всім друзям, рідним мої співчуття. Ще більше ненависті до ворога! Ще більше віри у нашу перемогу!», — написала Могилевська.

Раніше ми писали, що Alyosha показала рідкісне фото з дворічною дочкою від Тараса Тополі.