Українська виконавиця та колишня тренерка шоу «Голос країни» Тіна Кароль похизувалася результатами свого схуднення. В офіційному Телеграм-каналі 37-річна артистка розсекретила, що з моменту свого останнього зважування втратила понад п'ять кілограмів. Зараз Тіна важить 53 кілограми.

«Ранок почну з ваги і вперше кажу про неї відкрито. Вага втратилась бо я обрала інший підхід до здоров‘я. Щоденні стреси, картизол на піку... аж потім прозріння», — поділилася співачка.

Кароль зазначила, що з 15-ти років дотримувалася різних дієт, поки не зрозуміла, що причина набору зайвих кілограмів в інсуліні.

«Я на дієтах з 15 років, все свідоме життя худла як самостійно так і за будь-які гроші. Поки не зрозуміла що це «розвод». Це ціла індустрія схуднення, де невигідно казати правду. Інсулін — вся біда тут. Він в не здоровому стані, бо раціон з дитинства це вуглеводи та цукор. Як і в усіх звичайних школярів він був картопелька, котлетка, хлібчик, компотик, цукерочка, булочка», — розповіла підписникам знаменитість.

Раніше ми писали, що Джеремі Реннера виписали з лікарні після моторошної аварії.