Українська ведуча Катерина Осадча, яка з початку повномасштабної війни повністю присвятила себе допомозі Україні, відреагувала на скандальну вечірку у Куршавелі, яку організувала блогерка Аліна Варакута. У сторіз Інстаграма теледіва особливо виділила гостей Дня народження.

Скандал у мережі почався з того, що в Інстаграмі розлетілося відео, де Варакута відзначає пишно день народження на одному з найдорожчих курортів світу – у Куршавелі. Серед гостей засвітилася "Міс Україна Всесвіт 2018" Карина Жосан із чоловіком призовного віку Сергієм Ошеровським. Українці розважалися із прапорами України під трек "Вова, е**ш їх, бл**ь", а також пили елітне шампанське за 13-16 тисяч за пляшку.

Катерина Осадча опублікувала скріншот з вечірки, а також згадала своє інтерв'ю з Каріною Жосан, яка розповідала, звідки має гроші на розкішне життя. "Міс Україна" заявила, що у стосунках із заможним чоловіком, але він – не спонсор, тому що вона 5 років працювала в Китаї моделлю і змогла заробити на всі свої "хотілки". Її бойфренд Сергій Ошеровський перебуває у розшуку МВС України через зв'язок із "бригадою" Потапова, які обслуговував будівництво нардепа від ОПЗЖ Вадима Столяра.

"Ви, напевно, вже бачили цих "героїв" з куршевельських схилів, що танцюють на столах під прапором. Михайло Ткач вже розповів, що серед них Карина Жосан, колишній "Міс Всесвіт" із чоловіком. В інтерв'ю для "Світського життя" вона якраз розповідає, "звідки гроші", - написала Катерина.

Раніше ми писали, що Аліна Варакута оправдалася за вечірку з українською символікою за кордоном, поки в Україні повномасштабна війна.