Заслужена артистка України Тоня Матвієнко представила новий сингл «Кульбаби». За словами Матвієнко, цим треком вона хотіла здивувати не лише слухачів, а й саму себе: вокальні партії записані не в притаманній для співачки манері.

Як згадує Тоня, студійна робота над треком здійснювалася 23 лютого, в останній день перед початком повномасштабної війни. Сам реліз артистка планувала на травень як подарунок до дня народження чоловіка Арсена Мірзояна. Нагадаємо, це вже не перший творчий експеримент артистки — у 2019 році Матвієнко випустила трек «Доберман», який також присвятила Мірзояну.

Презентуючи трек у грудні, Матвієнко сподівається, що пісня своїм змістом та грайливим настроєм може наштовхнути слухачів на теплі спогади з минулого та підтримати дух українців:

«Так, зараз не весна й кульбаб ми не бачимо, але я хочу, щоб пісня «Кульбаби» зігрівала кожного українця. Можливо, вона поверне вас у юність, де ви зустріли перше кохання. Або в пісні впізнаєте себе в сьогоденні — закоханого до нестями, — коментує Тоня та додає: — Тільки з почуттям любові ми маємо надію на світле майбутнє».

Автором слів та музики став Іван Клименко, який співпрацював над аранжуванням з Олександром Пришляком. За мастеринг та зведення відповідав Стас Чорний.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: