Актриса серіалу «Надприродне» Ніккі Ейкокс померла минулого тижня у віці 47 років. Ейкокс, найвідоміша за роль Мег Мастерс у популярному шоу CW, померла 16 листопада після більш як року боротьби з лейкемією. Про це повідомила в Facebook її невістка Сьюзан Рааб Цеклоскі.

«Моя красива, розумна, люта, неймовірно талановита і любляча невістка Ніккі Ейкокс Рааб померла вчора. З нею разом був мій брат Метт Рааб. Ніккі та Метт прожили прекрасне спільне життя в Каліфорнії. Вона безперечно була бійцем, і всі, хто її знав, любили її», - написав Секлоски.

Читайте також: Тоді і зараз: як виглядають знаменитості, яким понад 80 років

Зазначимо, що Ейкокс з'явився в декількох епізодах «Надприродного» в 1 і 4 сезонах шоу, включаючи «Пугало», «Тінь», «Порятунок», «Пастка диявола» та «Ти тут , Боже? Це я, Дін Вінчестер».

Крім того, вона з'являлася в таких шоу, як "Темно-синій", "Розкрита справа", "Закон і порядок", "Геть там", "Хлопчик зустрічає світ", "Секретні матеріали" та "CSI: Майамі".

Читайте також: Найочікуваніші фільми та серіали 2023 року: трейлери

Згідно з її профілем iMDB, Ейкокс востаннє з'являлася у фільмі 2014 року «Мертві в кампусі». Актриса регулярно ділилася новинами про свою битву з лейкемією в соціальних мережах та у березні викладала відео свого співу, щоб підтримувати гарний настрій.

У своєму Instagram Айкокс назвала себе «аматоркою природи» та «кухарем-веганом». Вона також регулярно вела блог про веганську їжу до того, як у неї діагностували лейкемію. 2020 року у Ніккі Ейкокс діагностували лейкемію, яка і стала причиною її смерті.

Читайте також: Онука Джо Байдена вийшла заміж: фото з весілля

Щодо її музичної кар'єри, Міккі випустила свій дебютний EP Red Velvet Room. Її EP містив п'ять її власних оригінальних пісень.

За даними Net Worth Post, станом на листопад 2022 року власний капітал Ніккі Ейкокс оцінюється приблизно в 700 000 доларів. Її основним джерелом багатства була її акторська кар'єра та музична кар'єра. Вона також отримувала дохід від підтримки брендів та спонсорства.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: