Відома українська бандуристка KRUTЬ, яка прославилася завдяки участі у Нацвідборі на Євробачення, презентувала альбом «Літепло». До альбому увійшли 7 довоєнних балад.

Марина Круть: «Ласкаво прошу у мій меланхолічний довоєнний світ. Це 7 глибоких балад, які вводять у ніжний і глибокий транс. Есперименти із бандурою і звуком».

Саме слово «Літепло» означає «тепла літня вода». Це старовинне українське слово, яке переважно використовується у західній Україні в регіоні Карпат. Альбом загортує у себе, це музика яку варто слухати наодинці. 

«Я писала ці пісні два роки, і не мала на меті їх випускати саме у форматі альбому , але пісні склались немов гілки винограду одна між одною, це музика для одного. На сьогоднішній день  Мабуть це найкраще що я видавала, реліз альбому був запланований  перед війною , та він не має часу і вдалого моменту . Цей альбом буде жити довго. Для мене є ранкова і нічна музика. Я називаю цю музику «нічною».. Це альбом, що має слухатись наодинці із собою, так само, як я його писала. Домашнім продакшном  я займалась сама, а опісля заносила матеріал на допрацювання до трьох саундпродюсерів — Михайла Клименка, Антона Чілібі  та Лесика Омодади. Задачою саунд пробюсерів було причепурити і прикрасити мої демо версії. Врешті, майже майже усі фінальні версіі пісень звучать дуже схоже до  моїх домашніх душевних демо версій», — зазначила співачка.


Вам будет интересно почитать на Ivona: