Раніше бути жінкою і просити руки у чоловіка засуджувалося суспільством — передбачалося, що жінки мають бути врятовані їхнім лицарем у сяючих обладунках. Але яка різниця, коли відбувається зміна ролей? Ivona розповість про зірок, які начхати хотіли на встановлені суспільством правила і зважилися на серйозний крок, попросивши своїх бойфрендів одружитися з ними. Що з цього вийшло, читайте у статті.

Гейлі Лу Річардсон і Бретт Даєр 

Читайте також: ТОП-5 звездных предложений руки и сердца, от которых мурашки по коже

Минули ті часи, коли чоловікам потрібно було ставити найважливіше питання в житті, тепер ініціативу беруть жінки, коли відчувають, що час настав. Так було у випадку з Гейлі Лу Річардсон, зіркою "У п'яти футах один від одного", яка дуже відверто розповіла, як це сталося.

Судячи з усього, вона і бойфренд Бретт Даєр просто тусувалися на дивані і їли піцу, поки він жартував з Шайєю Лабаф, коли Гейлі раптово запитала його, чи не хоче він одружитися з нею. Актор сказав «так».

Брітні Спірс та Кевін Федерлін

Читайте також: Ексчоловік Брітні Спірс зізнався, чому не захистив її від батьківської опіки: подробиці

Чи знаєте ви, що співачка Брітні Спірс зробила великий крок до свого тодішнього хлопця Кевіна Федерліна під час польоту до Нью-Йорка з Ісландії в 2004 році? Тепер вони розлучені, але у них є забавна історія пропозиції.

Отже, хітмейкер Toxic запитав рестлера, але чоловік спочатку сказав «ні». Кевін пояснив, що звик до думки, що чоловіки просять жінок вийти за них заміж, а не навпаки, тому за кілька хвилин він попросив її.

Крістен Белл і Декс Шепард

Читайте також: Муж Кристен Белл признался, что в детстве подвергся сексуальному насилию

Давайте визнаємо: Крістен Белл і Декс Шепард - пара, укладена на небесах. У 2009 році актор «Батьків» зробив пропозицію актрисі, яка озвучувала мульфільм «Холодне серце», проте все не одразу закінчилося шлюбом, бо вони, як відомо, пообіцяли, що зв'яжуть себе шлюбом лише один раз.

Тому, коли 2013 року Верховний суд відхилив Закон про захист шлюбу, зірка Вероніки Марс попросила руки свого давнього бойфренда. Звичайно, Дакс погодився, і за кілька місяців вони одружилися.

Пінк і Кері Гарт

Читайте також: "Люди смеются над нами": Пинк раскрыла подробности брака с Кэри Хартом

У Пінк багато карт у рукаві, і ми говоримо не тільки про її музичну майстерність. Хто може забути той день, коли вона пропонувала своєму нинішньому чоловікові Кері Гарту в 2005 році?

Артистка, безумовно, знає, як зробити оголошення гучним, тому що під час мотокросу того року, де брав участь її чоловік, Пінк використала піт-борд, щоб попросити Кері одружитися з нею на останньому колі. Через півроку ці однаково талановиті люди одружилися, і тепер у них чудові дітлахи Віллоу та Джеймсон.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: