Героям нашої сьогоднішньої добірки не судилося провести довге та щасливе життя з другою половинкою. Ivona вирішила згадати про українських та зарубіжних зірок шоубізнесу, які не наважилися знову заводити серйозні стосунки після смерті дружини чи чоловіка.

Читайте також: Володимир Остапчук розлучився з другою дружиною через два роки після весілля — ЗМІ

Тіна Кароль

Одна з найпопулярніших співачок України Тіна Кароль стала вдовою через 5 років шлюбу. У 2013 році її чоловік, продюсер та режисер Євген Огір помер у 33-річному віці від раку шлунка. Наразі головним чоловіком у житті Кароль є її з покійним Євгеном 13-річний син Веніамін.

Тина Кароль и Евгений Огир
Тина Кароль и Евгений Огир
Viva!

Джон Траволта

У липні 2020 року зірка «Кримінального чтива» Джон Траволта повідомив про смерть своєї дружини Келлі Престон. Жінка померла після дворічної боротьби з раком молочної залози та лише за три місяці до святкування 30-ї річниці весілля.

Це не перша тяжка втрата в сім'ї актора. У 2009 році його з Келлі первісток, син Джетт, помер у віці 16 років внаслідок епілептичного нападу, спричиненого синдромом Кавасакі. У шлюбі Траволти та Престон також народилися дочка Елла Блю (2000 рік) та син Бенджамін (2010 рік).

Джон Траволта и Келли Престон
Джон Траволта и Келли Престон
Getty Images

Ліам Нісон

У 2009 році втратив дружину і Ліам Нісон. Акторка Наташа Річардсон отримала серйозну черепно-мозкову травму під час відпочинку на гірськолижному курорті Мон-Тремблан у Квебеку. Через два дні вона померла у лікарні.

Після загибелі коханої Ліам вирішив на деякий час відмовитися від кіно, щоб побути разом із двома синами Деніелем та Майклом (на момент смерті матері хлопчикам було 14 та 13 років). Після трагедії актор більше не одружився.

Лиам Нисон и Наташа Ричардсон
Лиам Нисон и Наташа Ричардсон
Getty Images

Софія Ротару

Українська співачка Софія Ротару овдовіла 20 років тому. У 2002 році від інсульту помер її чоловік, відомий музикант Анатолій Євдокименко. Пара прожила у шлюбі 34 роки. У 1970-му в них народилася єдина дитина — син Руслан.

София Ротару и Анатолий Евдокименко
София Ротару и Анатолий Евдокименко
instagram.com/sofiarotaru.official

Рік Мораніс

Читайте також: Зірка турецьких серіалів Фахріє Евджен вагітна вдруге

У американського актора Ріка Мораніса, який найвідоміший за фільмами «Мисливці за привидами», «Флінстоуни» та «Люба, я зменшив дітей», у 1991 році померла дружина, дизайнер костюмів Енн Мораніс. Причиною смерті жінки став. рак молочної залози.

Через 6 років після втрати коханої Рік залишив кінематограф, щоб мати більше часу на виховання двох дітей — сина Мітчелла і дочки Рейчел.

Іман

Знаменита американська топмодель сомалійського походження у 2016 році тяжко пережила втрату свого чоловіка — ікони британської рок-музики Девіда Боуї. Чоловік помер після півтора року боротьби із раком печінки. Подружжя має спільну дочку Александрію «Лексі».

Иман и Дэвид Боуи
Иман и Дэвид Боуи
Getty Images

Кортні Лав

Після трагічної загибелі лідера гурту Nirvana Курта Кобейна (співака знайшли мертвим з вогнепальним пораненням голови) у 1994 році, його дружина, акторка та співачка Кортні Лав більше не виходила заміж. Шлюб пари тривав лише два роки. 1992-го у них народилася донька Френсіс.

Кортни Лав и Курт Кобейн
Кортни Лав и Курт Кобейн
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: