Відомий український режисер та колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов, який зараз воює на сході України, поділився радісною новиною – він одружився вдруге. Його дружиною стала кандидат політичних наук та директор з адвокації американської компанії Ridgley Walsh Вероніка Вельч. Про це Сенцов повідомив на своїй сторінці у Facebook, де опублікував перше фото з нареченою. Кадр підписав лаконічно, але зрозуміло: «Одружився».

На фото закохані позують, пригорнувшись один до одного і широко посміхаючись. Молодята для розпису обрали вже звичні весільні вбрання: наречений одягнув військову форму, а наречена вибрала стильну яскраву вишиванку та ніжний букет білих квітів. Мабуть, Сенцова відпустили на один день зі служби, щоб укласти шлюб із коханою.

Також у Мережі з'явилися інші знімки з весільної церемонії, які опублікували гості та друзі молодят.

Олег Сенцов та Вероніка Вельч одружилися
Олег Сенцов та Вероніка Вельч одружилися
facebook

Щодо Вероніки Вельч, то вона родом з Івано-Франківська, а вищу освіту здобула у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Вперше парочка з'явилася разом у серпні 2021 року на червоній доріжці Одеського кінофестивалю. Вже тоді режисер заявляв про свої наміри одружитися з дівчиною.

Як відомо, для Сенцова це вже другий шлюб, раніше він був одружений на Аллі, з якою розлучився у 2016 році. У пари є двоє спільних дітей: 20-річна дочка Аліна та 18-річний син Владислав, у якого діагностували аутизм. Також у режисера є третя дитина – однорічна дочка Емма від журналістки Юлії Бабич.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: