Відома українська телеведуча Надія Матвєєва розповіла, що знову закохана і вже понад рік перебуває у стосунках із 33-річним чоловіком. У пари 20 років різниці у віці, але це її не лякає, адже вона щаслива. Про це ведуча розповіла Григорію Решетнику у рамках проекту "Як ти?".

Читайте також: 53-летняя Надежда Матвеева восхитила фигурой в купальнике: фото

За словами Надії, її кохана людина непублічна, а працює у сфері, близькій до медицини. Також знаменитість розповіла, як вони познайомились. Вони вперше зустрілися на вечірці близько року тому, а весь цей час приховували стосунки.

«Він взагалі непублічна людина, яка не має відношення до телебачення чи будь-якої публічної професії. Але за цей рік ми не тільки насолоджувалися життям, а й у нас були випробування – війна. Ми стали настільки близькими людьми, що я можу щось про це розповісти... Його навіть нема в соцмережах. Я взагалі не могла уявити, що буду разом із цим чоловіком, бо різниця у віці. Я ж із цим табу жила. Я вважала, що таких відносин сенсу не мають. Мої стереотипи зруйновані життям. Ми обговорили нашу різницю у віці, коли вирішили, що разом житимемо і те, що це теоретично може вплинути на наші відносини. Так, це виклик для нас, але це чудово!», – розповіла Матвєєва.

Більше того, Надя зізналася, що її коханий уже встиг зробити їй пропозицію руки та серця, на яку ведуча відповіла згодою, хоч це й було несподівано.

«Це було несподівано... Тому що, відверто кажучи, ми не домовлялися, що одружимося. Просто було зрозуміло, що ми разом разом, але конкретних обговорень не було. Якоїсь миті ми спілкувалися по відео і я щось сказала ... А він мені у відповідь: "А я хочу на тобі одружитися. Вийдеш за мене заміж?". Мені було так приємно, що він це сказав, але виходить, що я сказала "Так". Це не вважається пропозицією, бо немає обручки. Це не я сказала, це він. У нього немає грошей поки що, щоб купити обручку», – розповіла ведуча.

Зазначимо, що чоловік уже знайомий з мамою та 25-річним сином Матвєєвою Владиславом. Це сталося ще до війни. У нього теж є дитина, але він поки не познайомив Надію з нею, як і з кимось із своїх родичів, бо війна розкидала всіх по різних місцях. Зазначимо, що ведуча вже двічі розлучена.


Вам буде цікаво почитати на Ivona: