Фіналіст першого сезону реаліті-шоу «Холостячка» Олексій Тригубенко вперше розповів про дівчину, з якою зараз має романтичні стосунки.

Читайте також: Анна Богдан розлучилася з Михайлом Заливаком

У новому випуску проекту «Як ти?» чоловік розсекретив, що за місяць до війни познайомився з Аліною, яка родом із Чернівців. За словами Олексія, дівчина не знала, що він раніше боровся за серце Ксенії Мішиної у «Холостячці».

«Деякий час вона жила за кордоном, тому не дивилась реаліті «Холостяк» і «Холостячка». Не знала, хто я. Пам’ятаю, стоїмо з нею, як раптом до мене підходить чоловік, починає розмову і просить зробити спільне фото. Аліна не зрозуміла, що відбувається, й розсміялася: «З тобою що, люди фоткаються? Чому?». Тоді я віджартувався, що, мабуть, мене переплутали з якимось актором. Але коли вже підійшли хлопці з 2 сезону «Холостячки», Аліна зрозуміла, що ми знімалися у якомусь проєкті. Вже через три тижні нашого спілкування вона таки подивилася сезон з моєю участю. Сказала, що навіть добре, що не знала до цього, хто я. Пізнала мене як особистість. Інакше у неї були б уже сформовані певні враження і думка про мене», — розповів Тригубенко.

Олексій зазначив, що нарешті зустрів дівчину, з якою хотів би побудувати стосунки. Проте війна розлучила їх. Наразі Аліна знаходиться за кордоном.

«Нарешті я знайшов дівчину, з якою хочу бути, яка мені цікава. Але зараз вона за кордоном і ми не разом… Аліна поїхала до Чернівців за два дні до початку війни і після того ми вже не бачились. Ми підтримували контакт. Я їй казав, що війна закінчиться, два-три дні – і вона повернеться до Чернівців, все буде добре. Але війна продовжується. І я не можу заставляти людину приїхати в Україну. Зараз я мрію про те, щоб війна закінчилася і Аліна повернулася в Київ», — поділився фіналіст першої «Холостячки».


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: