Читайте також: Рідкісний вихід: Кетрін Зета-Джонс захопила спокусливим образом

Стиль королеви Летиції — зразок жіночності та елегантності. Монарша особа завжди виглядає бездоганно на публіці, з'являючись в найрозкішніших вбраннях, які підбирають їй стилісти. Однак навіть у королівських колах трапляються «модні конфузи». Так, днями члени королівської родини Іспанії відвідали офіційний захід, для якого 50-річна аристократка обрала дуже ефектний total black look, але з однією маленькою невдалою деталлю.

Королева Летиція та король Філіп VI
Королева Летиція та король Філіп VI
Getty Images

Летиція одягла брючний костюм від бренду Рertegaz, який складався з укорочених класичних штанів і жакету з чорним пір'ям на рукавах. До речі, чудовий варіант для святкування Нового року. Своє вбрання королева Іспанії доповнила прозорими туфлями від Manolo Blahnik і сережками Chanel також у вигляді пір'я — витончені вироби з білого золота та діамантів стали лаконічним продовженням її виходу.

Все б нічого, але штани королеви були вкорочені неоднаково: права штанина була на кілька сантиметрів довша за ліву, що, на жаль, було дуже помітно і злегка зіпсувало загальне враження від аутфіту.

Модний конфуз: королева Летиція з'явилася на публіці у невдалому вбранні
Модний конфуз: королева Летиція з'явилася на публіці у невдалому вбранні
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: