Читайте також: Красивіша за русалку: Ана де Армас у сукні-халтер із «луски» Louis Vuitton

Пара грубих черевиків — чудова інвестиція в базовий осінній гардероб. І якщо ви все ще сумніваєтеся, чи варто придбати таку модель взуття, подивіться, як легко одні і ті ж черевики можуть дружити з різними стилями. Наочно це продемонстрували супермоделі Кендалл Дженнер, Гейлі Бібер та Ельза Госк.

Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер
Getty Images

Американська супермодель Кендалл Дженнер дуже втомлюється від підборів під час Тижнів моди, тому в повсякденному житті вона вважає за краще носити високі грубі черевики зі шнурівкою. Модель доповнила їх укороченою курткою, худі, прямими чорними штанами та сонцезахисними окулярами. Вийшов комфортний аутфіт для похмурих осінніх днів.

Гейлі Бібер

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер
Getty Images

Ще одна всесвітньо відома модель Гейлі Бібер пропонує поєднувати грубі черевики зі шкіряним тренчем, чорною водолазкою, блакитними джинсами та стьобаною сумкою. Дійсно, а чому б не уявити себе Трініті з легендарної «Матриці», адже трохи зухвалості та брутальності в образі не завадить нам цієї осені.

Ельза Госк

Ельза Госк
Ельза Госк
Getty Images

А ось шведська супермодель Ельза Госк, яка нещодавно запустила власний бренд одягу, демонструє на своєму прикладі, як поєднувати жіночні вбрання та грубе взуття. Вибрала Ельза білу сукню з легкої тканини і чорні високі черевики Prada на масивній тракторній підошві. Синоптики прогнозують нам ще теплі осінні дні, тому не пропустіть момент, щоб повторити стильний аутфіт. Радимо доповнити лук шкіряною курткою, щоб виглядати ще ефектніше.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: