Читайте також: Ненависний «сніг» на голові: 5 ефективних способів позбутися лупи назавжди

Не дуже густе і щільне волосся може виглядати пишніше. Варто лише підібрати відповідні зачіски для тонкого волосся. Їх легко зробити на довге, середнє і коротке волосся. Головне — знати кілька хитрощів та секретів щодо створення об'єму.

1. Драбинка

Класична «драбинка» на довгому тонкому волоссі завжди виглядає актуально і жіночно, роблячи зачіску більш фактурною. Крім того, при тонкій текстурі волосся її можна практично не вкладати, що заощадить не лише час, а й сили.

Лесенка
Лесенка
Getty Images

2. Довгий боб

Ще одна стрижка, яка чудово підходить володаркам тонкого волосся — довгий боб. Зазначимо, що у обличчя волосся має бути значно довшим, ніж ззаду, а кінці можуть виглядати трохи «рваними».

Длинный боб
Длинный боб
Getty Images

3. Абсолютно прямі

Тонке пряме волосся зачіски може не вимагати зовсім, якщо ви користуватиметеся розгладжуючими засобами. Але щоб волосся не виглядало надто нудно, радимо спробувати стильне фарбування у вигляді балаяжу або мелірування.

Абсолютно прямые волосы
Абсолютно прямые волосы
Getty Images

4. Легкі хвилі

Кращий варіант зачіски на довге тонке волосся — це легкі хвилі, адже ніщо інше не виглядає так просто і розкішно. Тільки не кучері, а саме хвилі — створити цю зачіску можна за допомогою плойки-праски.

Легкие волны
Легкие волны
Getty Images

5. Довге каре

Ще один дуже жіночний і модний варіант — подовжене каре. Волосся на потилиці потрібно злегка підняти, а пасма спереду нехай красиво обрамляють обличчя.

Удлиненное каре
Удлиненное каре
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: