1. Елегантний низький хвіст на бік

Читайте також: Учимся делать необычные пучки: 5 простых способов

Випряміть волосся і розділіть його на дві частини. З нижніх пасм заплетіть косу, верхні зберіть у хвіст. Резинку обкрутіть заплетеною косою. Зачіска готова! Якщо ви йдете на вечірку, прикрасьте зачіску шпилькою з блискучим камінням, для денного образу підійдуть шпильки з квітами або пластиковими прикрасами.
Елегантний низький хвіст на бік
Елегантний низький хвіст на бік
Pinterest

2. Випрямлений низький хвіст

Щоб зробити такий елегантний хвіст, волосся має бути ідеально прямим. Перед укладанням нанесіть на них засіб, що випрямляє, і скористайтеся праскою для волосся. Відділіть зверху велике пасмо волосся і зафіксуйте його шпилькою. Ззаду заплетіть хвіст. Незаплетеним волоссям, що залишилося, хрест-навхрест закрийте резинку.

Ця зачіска підійде під сукню з відкритими плечима і підкреслить гарну шию та плечі. Підберіть до неї довгі сережки, які стануть додатковим акцентом у вашому образі.

Випрямлений низький хвіст
Випрямлений низький хвіст
Pinterest

3. Низький хвіст із начосом

Читайте також: Волосы в дождь: как выглядеть отлично, если на улице влажно

Розділяємо волосся на два пасма і зав'язуємо його в кілька вузликів. Фіксуємо хвіст тонкою непомітною резинкою і начісуємо пасма для об'єму. Така зачіска підійде для будь-якого випадку: все залежить від вашого вбрання, біжутерії та аксесуарів для волосся.
Низький хвіст із начосом
Низький хвіст із начосом
Pinterest

4. Повсякденний низький хвіст

Актуальна зачіска на кожен день із вільною косою. Робимо посередині проділ і розділяємо волосся на дві рівні частини. Як і у варіанті вище, зав'язуємо волосся у вузол і потім заплітаємо його у вільну косу. Косу простягаємо під вузликом і фіксуємо невидимками.

Повсякденний низький хвіст
Повсякденний низький хвіст
Pinterest

5. Хвіст із бантиком

Заплітаємо ззаду хвіст і приховуємо резинку пасмом волосся. Далі з двох пасм робимо бантик і фіксуємо його за допомогою невидимок. Просто та красиво!

Хвіст із бантиком
Хвіст із бантиком
Pinterest


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: