Читайте також: Дуже небезпечна штучка: Кім Кардаш'ян шокувала своїм відвертим вбранням

Моніка Беллуччі — одна з найзнаменитіших італійських акторок і моделей у всьому світі. Багато людей, навіть не будучи шанувальниками творчості актриси, все одно знають про неї, оскільки краса цієї жінки не залишить байдужим нікого. Її не дарма вважають еталоном жіночої краси.

Сьогодні, 30 вересня, Моніка Беллуччі святкує свій 58-й день народження, а ми ділимося з вами секретами краси неперевершеної діви.

Волосся

Структуру волосся, густоту і блиск Моніка отримала від природи, але з огляду на особливості її діяльності, яка вимагає різних зачісок, вони можуть зіпсуватися, проте акторка має свій підхід до догляду за волоссям.

Моніка Беллуччі миє голову не частіше, ніж 2 рази на тиждень, бо якщо перестаратися, то можна пересушити шкіру голови та волосся. Крім цього, у свій шампунь вона додає мінеральну воду: це допомагає хімічному складу шампуню більш щадно впливати на волосся та шкіру голови. Як маску актриса використовує оливкову олію, саме вона надає волоссю гладкості та шовковистості. А волосся сушить природним шляхом, якщо не на зйомках. Моніка вважає, що велике значення для волосся має якість шампуню і кондиціонера, а також, чи підходять вони типу волосся.

Моніка Беллуччі
Моніка Беллуччі
Getty Images

Догляд за шкірою

Моніка — не фанатка пластичної хірургії, ін'єкцій, косметологічних процедур. Якщо говорити про догляд за шкірою, якому зірка віддає перевагу, то він ґрунтується на двох етапах — зволоженні та очищенні. Також актриса радить пити багато води, оскільки це покращує тургор (еластичність і пружність шкіри), надає сяйва.

Моніка Беллуччі
Моніка Беллуччі
Getty Images

Макіяж

Читайте також: 57-річна Брук Шилдс знялася у спідній білизні для бренду Кім Кардаш'ян

Зірка віддає перевагу класичному макіяжу, за допомогою якого можна підкреслити переваги, зробити риси обличчя більш виразними, тому він повинен бути природним і легким. Моніка вважає, що велика кількість косметики робить обличчя «пластмасовим», а краса не має абсолютно ніякого значення, якщо вона не природна. Акторка щоденно наносить тональний крем і туш, вважаючи, що цього цілком достатньо. Що стосується макіяжу очей, то знаменитість вибирає світлі відтінки або коричневі, оскільки вони допомагають підкреслити її карі очі.

Моніка Беллуччі
Моніка Беллуччі
Getty Images

Дієти

Моніка, незважаючи на те, що працювала моделлю, а в цьому жорстокому бізнесі потрібні ідеальні параметри, ніколи від них не залежала. Вона — італійка, а це означає, — любов до смачної їжі у неї в крові. І якщо перед нею стоятиме вибір між ідеальною фігурою та тарілкою зі смачною пастою чи соковитою піцею, то вона вибере їжу. Іноді акторська діяльність вимагає того, щоб скинути вагу. У цьому випадку Моніка вживає м'ясо, рибу, овочі часто, але маленькими порціями, що допомагає їй скинути вагу без шкоди організму.

Моніка Беллуччі
Моніка Беллуччі
Getty Images

Заняття спортом

Фігура Моніки Беллуччі зводить з розуму, хоч вона і не має модельних параметрів. Моніка визнає, що для спорту вона занадто лінива, але плавання і йога приносять їй особливе задоволення, а також кікбоксинг та капоейра.

Моніка Беллуччі
Моніка Беллуччі
Getty Images

Краса та сексуальність

Актриса переконана, що основою краси жінки є любов до життя і до себе самої, оскільки справжня краса та сексуальність залежать не від стегон, талії чи грудей, а саме через внутрішні відчуття, ставлення до навколишнього світу. Вона почувається гарною не тому, що всі люди такої думки про неї, а тому, що вона сама обрала своє життя. Найголовніший секрет краси Моніки Беллуччі — це внутрішня гармонія та стан душі.

Моніка Беллуччі
Моніка Беллуччі
Getty Images


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: