Жінкам, народженим під цими трьома знаками зодіаку, не судилося стати ідеальною господаркою. А все тому, що від природи їм не надано кулінарних талантів. Розповідаємо, хто не вміє та не любить готувати.

Лев

[[read_also article_id= 6822216 " /]]Леви вважають, що будь-які домашні справи, в тому числі і приготування їжі, — марна трата часу. Краще заробити гроші і витратити їх на походи в кафе та ресторани. Якщо Левам все-таки доводиться стати біля плити, то їхні страви виходять прісними та несмачними.

Водолій

Представники цього знаку рідко готують, бо вважають, що не створені для кулінарії. Водолії, запевняють своє оточення, що бутерброди з ковбасою — це все, на що вони здатні. Але головна причина, чому Водолії навіть не намагаються навчитися готувати — це нелюбов до прибирання кухні та миття посуду.

Стрілець

Рутина «вбиває» емоційний стан жінок-Стрільців. Вони активні і можуть упоратися з будь-якими видами навантаження, але з кухнею у представниць знака не склалося. Вони можуть щось приготувати, тільки коли дуже голодні, а поруч немає людини, на яку можна перекласти готування.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: