Український ведучий Анатолій Анатолич розповів у Фейсбуці, що означає бути багатодітним батьком. У шоумена з дружиною Юлою - троє дітей, доньки Аліса (2011) і Лоліта (2013), син Ніл (2021).

Анатолич зазначає, що бути багатодітним - це свої плюси та обставини. Ведучий пожартував щодо того, що може виїхати за кордон під час військового стану, та ходити безкоштовно до Київського зоопарку. Однак це величезна відповідальність.

"Троє дітей - це капець як дорого, якщо, звичайно, ти хочеш жити так, як ти хочеш, то просто множай всі свої витрати без трьох дітей десь на 5. Так. Троє дітей дуже мотивуючий пендель під зад. На розслабленні не посидиш. Відкрию таємницю, що діти з певного віку їдять в ресторані вже трохи дорожче за тебе. Ще троє дітей — це логістика. Постійна. Навіть у поході в магазин. Ти не можеш просто так ходити. Ти контролюєш цілу групу людей і у кожного в цій групі свої бажання. Дивись попередній пункт," - зізнався Анатолій.

Сейчас семья ведущего находится во Франции. / Источник: instagram anatoliyanatolich

Сам Анатолій виріс у сім'ї, де він був сам. Ведучий не скаржиться, проте зараз розуміє, що у дорослому житті часом хочеться мати таку людину, з якою підтримка на все життя.

"Я не страждав через відсутність людей поруч із дитинством. Але зараз, особливо в такі складні часи, звичайно мені дуже хотілося мати таку людину або двох, я думаю, це взаємодопомога і підтримка на все життя. Зрозуміло, історії різні , але в більшості випадків. На майбутнє (якщо ви ще не батьки, але плануєте) запам'ятайте. Спілкуйтеся з кожною дитиною в окремості. Іноді ловиш себе на думці, що іноді ти сприймаєш дітей тільки разом. Тому знаходите час окремо для своїх Аліси, Лоліти, Нілу (такі імена не обов'язково). І троє дітей — це втричі більше за кохання. Це найголовніше," - відзначив ведучий.

Раніше ми писали, як Ектор Хіменес-Браво відзначив свій 51-й день народження.