Коли ми бачимо в соцмережах сімейні знімки знаменитостей із їхніми дітьми, нам здається, що всі вони ідеальні батьки. Але насправді деякі з них були поганими матерями та батьками. Ivona розповідає, кому із зірок не вдалося побудувати добрі стосунки зі своїми спадкоємцями.

  • Кортні Лав

Вдова лідера гурту Nirvana Курта Кобейна, акторка та співачка Кортні Лав вважала свою єдину дочку Френсіс «тягарем». Артистка стверджувала, що дитина завадить їй вести звичний спосіб життя — запалювати на вечірках, захоплюватись алкоголем та вживати наркотики. Лав зізналася, що навіть під час вагітності вживала героїн. Після народження малюка Кортні не стала на шлях виправлення. Кілька разів Френсіс залишалася під опікою своїх бабусі та дідуся поки зіркова мама знаходилася на реабілітації в клініках. А через кілька років Лав і зовсім втратила батьківські права.

Читайте також: Вікторія Бекхем позбавилася тату, яке колись присвятила чоловікові Девіду

Якось Френсіс подала на Кортні до суду, нібито через те, що мама б'є її. Лав у свою чергу публічно зреклася дочки, дізнавшись, що та претендує на частину спадщини Кобейна. Пізніше вони помирилися. Однак той факт, що Френсіс не повідомила матері про своє весілля з Ісаєю Сілва, говорить про те, що родичкам не вдалося налагодити стосунки.

Кортні Лав
Кортні Лав
Getty Images

  • Барбра Стрейзанд

Одна з найтитулованіших акторок та співачок сучасності Барбра Стрейзанд у 1963 році стала дружиною актора Елліота Гулда, який усім відомий за роль батька Росса та Моніки Геллер у серіалі «Друзі». У 1969 році пара оголосила про своє розставання через три роки після народження сина Джейсона. Офіційно шлюб було розірвано 1971 року. Стрейзанд була так захоплена своєю кар'єрою, що здала дитину в експериментальну школу-інтернат, де хлопчик жив з 3-х до 18 років. За словами Джейсона, зіркова мати рідко відвідувала його. А дізнавшись, що її єдиний син — гей, хотіла перевиховати хлопця. І тільки коли зрозуміла, що не зможе «виправити» сина, артистка змушена була прийняти його вибір. 

Барбра Стрейзанд
Барбра Стрейзанд
Getty Images

  • Бріжит Бардо

У легендарної акторки Бріжіт Бардо теж не склалися добрі стосунки з єдиним сином Ніколя. Дізнавшись про вагітність, кінозірка заявила, що не збирається народжувати. Проте лікарі не «допомогли» Бардо позбавитися дитини так, як у той час у Франції були заборонені аборти.

Після розлучення з чоловіком і батьком Ніколя, актором Жаком Шарр'є, Бріжіт поступилася йому опікою над сином. Пізніше акторка пошкодувала про своє рішення, тому що її відстороненість стала для сина тяжкою душевною травмою. Бріжит відновила близьке спілкування із сином, коли той уже подорослішав. Наприкінці 90-х Ніколя подав до суду на знамениту маму за те, що у своїх мемуарах вона назвала його «раковою пухлиною, яка дев'ять місяців паразитувала на її тілі».

Бріжіт Бардо
Бріжіт Бардо
Getty Images

  • Ніколь Кідман

Кажуть, що голлівудська зірка Ніколь Кідман «забула» своїх прийомних дітей — дочку Ізабеллу Джейн та сина Коннора Ентоні. Після розлучення з Томом Крузом вона вийшла заміж за австралійського музиканта Кіта Урбана. У цьому шлюбі у неї народилося дві дочки — Сандей і Фейт, і прийомні діти більше не потрібні. 

Сама ж Ніколь одного разу заявила, що це Ізабелла та Коннор відмовилися від спілкування з нею заради саєнтології. Саме тому вони залишилися із прийомним татом Крузом, який є давнім послідовником церкви. За словами акторки, саєнтологам забороняється мати близькі стосунки з тими, хто не є послідовником церкви. Нібито це і спричинило те, що у 2015 році Кідман навіть пропустила весілля доньки.

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман
Getty Images

  • Галк Гоган

Американський актор і рестлер Галк Хоган, який найбільш відомий за головною роллю в комедії «Містер няня», також опинився у списку поганих батьків. А все через те, що одного разу знаменитість закрутив роман із подругою власної доньки Брук.

Звичайно, ця інтрижка сильно зіпсувала стосунки зіркового батька з дочкою. Крім того, дружина Гогана подала на розлучення після 25 років спільного життя.

Галк Гоган
Галк Гоган
Getty Images

  • Чарлі Шин

Чарлі Шин відомий не лише яскравими ролями у кіно, а й численними скандалами. Артист захоплювався наркотиками та випивкою. А у 2015 році зізнався, що під час незахищеного сексу у стані алкогольного сп'яніння заразився ВІЛ.

Читайте також: Сара Джессіка Паркер відвідала прем'єру нового фільму з дочками-двійнятами

Таке минуле не дозволило актору стати хорошим батьком. Та й чудовим чоловіком його не назвеш. Так, друга дружина Шина, актриса Деніз Річардс пішла від нього на шостому місяці вагітності. Через суд вона досягла того, щоб ексчоловіку заборонили спілкуватися з їхніми доньками — Сем і Лолой Роуз.

Пізніше Чарлі одружився втретє з Брук Міллер, але і цей шлюб швидко розпався. Їхні діти, близнюки Боб і Макс виявилися зовсім не потрібними зірковим батькам так, як вони після розлучення кинулися налагоджувати особисте життя. Кажуть, Деніз Річардс брала хлопчиків до себе, щоб вони спілкувалися зі своїми сестрами. А згодом акторка навіть вирішила оформити опіку на себе.

Чарлі Шин
Чарлі Шин
Getty Images

  • Людмила Гурченко

У легендарної радянської акторки та співачки Людмили Гурченко були непрості стосунки з єдиною донькою Марією. Поки знаменитість будувала кар'єру, вихованням дитини займалися її батьки. Зіркову маму дратувало те, що спадкоємиця не мала потягу до мистецтва, а вона так розраховувала, що дочка піде її стопами. Дівчинка холодно ставилася до акторства і, зрештою, обрала собі професію медсестри. Пізніше образи родичок призвели до судового процесу через московську квартиру в дев'яності роки, після якого Людмила та Марія не спілкувалися понад п'ять років.

Крім того, у ті ж 90-ті роки від передозування забороненими речовинами помер син Марії — Марк. Гурченко звинуватила дочку, нібито вона не додивилася. Подейкують, що про смерть онука Людмила дізналася від чужих людей, а не від Марії.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: