Читайте також: ТОП-7 звездных мам-одиночек

Шляхи батьківства несповідні. Нікому не відомо, що спаде на думку рожевощокому карапузу років через 10, коли він вийде на стежку підліткового бунту. Ось, наприклад, як сталося у родині співачки Дженіфер Лопес. До 12 років її дочка Емма була ніжною принцесою. Виступала разом із мамою на концертах у повітряних рожевих сукнях, носила довге волосся. Але дівчинці стукнуло 14 років - і понеслося.

До 12 років донька Дженіфер Лопес була справжньою принцесою
До 12 років донька Дженіфер Лопес була справжньою принцесою

Спочатку вона шокувала громадськість, обрізавши свої прекрасні кучері і почавши фарбувати шапку волосся, що вийшла, в сіробуромаліновий колір. Потім дівчинка розпрощалася з принцесовськими вбраннями і вдяглася в мішкуватий одяг унісекс. Зрештою, при погляді на неї стало незрозуміло, хто перед нами - хлопчик чи дівчинка. Як виявилось, це були не просто експерименти зі стилем. Емма вважає себе небінарною персоною, тобто не він і вона. Тому її зіркова мати Дженіфер Лопес на недавньому концерті зверталася до дівчинки виключно за допомогою займенників "вони", "їх", "ім".

Донька Дженіфер Лопес - небінарна персона
Донька Дженіфер Лопес - небінарна персона

"Я прошу їх співати зі мною весь час, але вони не хочуть, вони дуже зайняті. Вони дорого мені дісталися, але стоять кожного пенні, тому що вони - мій улюблений партнер у дуетах усіх часів",

- Таку промову сказала Дженіфер Лопес з концертної сцени, оголосивши, по суті, на весь світ про небінарність своєї спадкоємиці.

Хлопчики, які хочуть бути дівчатами

Якщо дочка Емми хоче бути поза статевими рамками і обмеженнями, то сини Наомі Вотс і Шарліз Терон, навпаки, усьому світу транслюють свою приналежність до слабкої статі. Так, на недавній випускний після закінчення середньої школи 13-річний син Наомі Вотс Семюель Кай з'явився у білій мереживній сукні та з макіяжем. Не Кай, а Герда просто. Якщо не знати, що це хлопчик, то можна подумати: "Яка вродлива дівчинка підростає у знаменитості". Наомі у відповідь на негативні коментарі про зовнішній вигляд її сина відповідає, що не збирається його якось обмежувати.

Складно повірити в те, що ця красуня - хлопчик
Складно повірити в те, що ця красуня - хлопчик

Семюель носить виключно жіночі речі, як і 10-річний прийомний син Шарліз Терон Джексон. У його гардеробі багато яскраво-рожевого одягу, пишних спідниць та гарних суконь. Сама ж Шарліз називає його донькою і заявляє, що виховує двох дочок (крім Джексона, вона вдочерила ще й темношкіру дівчинку Августу).

"Я хочу, щоб вони відчували себе в безпеці і могли самовиражатися, я хочу їх захистити. Без сумніву, я вбила б їх",

- Заявила актриса в одному зі своїх інтерв'ю.

Син Шарліз Терон носить виключно речі для дівчаток
Син Шарліз Терон носить виключно речі для дівчаток

Все може змінитися

Чи далі діти знаменитостей продовжуватимуть свої експерименти над статтю, покаже часу. Можливо, хтось із них зважиться на кардинальний крок – і остаточно змінить стать за допомогою операції та гормонів, як це зробила донька Шер. Тепер вона Чез Боно – актор, музикант та правозахисник.

А, можливо, хтось із них таки передумає і залишиться з тією статтю, в якій народилися. Як, наприклад, це сталося з донькою Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло. Довгий час дівчинка виглядала як хлопчик і навіть подумувала робити операцію, щоб остаточно приєднатися до лав сильної статі.

Донедавна донька Джолі та Піта хотіла змінити стать
Донедавна донька Джолі та Піта хотіла змінити стать

Але передумала. Тепер Шайло конкурує за красою зі своєю зірковою мамою і вражає на червоних доріжках у гарних сукнях та з макіяжем.

Шайло передумала ставати хлопчиком
Шайло передумала ставати хлопчиком

Вам буде цікаво почитати:

ТОП-5 зіркових мам, які народили від одружених чоловіків

ТОП-5 найбагатших зіркових сімей у світі