На правах реклами glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

Світ, де ти вільно виражаєш себе та свої бажання. Який він? Відеоролик бренду glo™, знятий за участі Лесі Нікітюк, дає змогу уявити це. Він відчиняє двері у сміливий та безкомпромісний світ hyper+ — своєрідну паралельну реальність, де можна не підлаштовуватись під стандарти, а просто бути собою на всі сто відсотків та отримувати задоволення від кожного моменту життя.

У головній ролі ролику — яскрава амбасадорка бренду glo™ Леся Нікітюк. Поділяючи з брендом філософію постійного пошуку та створення несподіваних поєднань, а також відмови від компромісів, вона стала ідеальною провідницею у світ вільного самовираження hyper+.

«Бренд glo™ створює навколо себе неймовірну атмосферу — відчуваєш, що все можливо! Ми з брендом віримо в одне й те саме: якщо бути вірним справжньому собі, відкритим світу, вперто йти до мети та не погоджуватися на компроміси — можна жити таким життям, про яке завжди мріяв. І розділяти його варто з тими, хто з тобою на одній хвилі», — прокоментувала Леся Нікітюк.

Впродовж відео Леся демонструє декілька стильних образів, які допомагають їй розкривати різні грані свого унікального «Я» та підкреслюють меседжі ролику. У світ hyper+ героїня попадає у луці спорт-шик: джинси-кльош і топ-бандо доповнені масивними кросівками та комфортним оверсайз-піджаком, а на шиї красується елегантний золотий ланцюжок. Цей образ перегукується зі стріт-стайлом звичайної реальності, де ми ніби й готові до пригод, але не завжди наважуємось виділятися без особливого приводу.

пресслужба

Проте все змінюється після подорожі реальністю hyper+ та зустрічей її неповторними жителями: дівчиною з офісу, яка в обідню перерву піддається драйву хіп-хопу та пускається у танець посеред вулиці; майстром дорожніх робіт, що стає суперзіркою крутої блогерської платформи; хлопцем, який малює у своїй уяві фантастичний світ, просто прогулюючись площею великого міста. Надихаючись їхньою сміливістю виражати своє справжнє «Я», Леся приміряє новий образ — а точніше, цілих шість варіацій його. Легкий, летючий смарт кежуал з корсетним топом і брючним костюмом доповнений зручними кросівками і масивними сережками, які підкреслюють виразність Лесиних рис.

пресслужба

Така метаморфоза спонукає замислитися, що бути собою — це дійсно круто. Варто лише відкинути упередження та стереотипи, прийняти себе і свої захоплення й відкрити власний неповторний унікальний стиль. І тоді можна насолоджуватися життям в будь-яку мить, зовсім як герої ролику бренду glo™.

Сміливі експерименти, несподівані поєднання та відчуття свободи притаманні всьому, що робить бренд glo™ — від нестандартних проєктів до стильних інноваційних девайсів. Недарма glo hyper+ подарував своє ім’я неймовірному світу з ролика, адже стильний пристрій здатен вдало підкреслити індивідуальний образ своєї власниці.

пресслужба

Лінійка glo™ hyper+ — це спроба відображення стилю, втілена в елегантних лініях, вишуканій комбінації текстур та сучасному дизайні. Елегантний чорний, довершений синій, бездоганний білий чи вишуканий золотий — кожен із кольорових варіантів девайсу є особливим і дає можливість підкреслити свій автентичний стиль.

Для створення відеоролику бренд зібрав дійсно круту команду. До режисерів Леоніда Колосовського та Дмитра Голумбевського, а також студії The Martini Shot приєднався ряд відомих особистостей і блогерів. Зокрема — хореограф та учасник шоу «Танці з Зірками» Дмитро Жук, популярний блогер Євген Таллер, танцюрист шоу «Танцюють Всі» Бахтіяр Ібрагімов та інші.

пресслужба

Ролик про світ hyper+ — вже не перша велика колаборація бренду glo™ із Лесею Нікітюк, яка нещодавно стала амбасадоркою бренда.

«Цього року я почала співпрацювати з брендом у проєкті “Місто vs. Урбазаври”. Ця урбаністична кампанія, націлена на початок позитивних трансформацій, надихає своїм легким, фановим підходом до серйозних питань. Бренду glo™ добре вдається поєднувати такі неймовірно різні, на перший погляд, речі, створюючи щось унікальне», — додала Леся.

Тож ми переконані: від бренду glo™ можна очікувати ще багато цікавого. Щоб не пропустити новини, можна стежити за новинами на офіційній сторінці @glo_ukraine в Instagram.


Вам будет интересно почитать на Ivona: