Сьогодні як ніколи важлива активна діяльність українців, які знаходяться за кордоном. Світ не повинен залишатися осторонь цієї жорстокої війни, розпочатої росією в Україні, переконана «Міс Україна Всесвіт 2020» Єлизавета Ястремська.

Українка увійшла до складу журі конкурсу краси «Міс Монпельє», який пройде у Франції 18 червня. І в межах конкурсу здійснюватиметься збір коштів для постраждалих від війни українських дітей.

  • «Завдання кожного українця — не залишатися осторонь, а допомагати, чим можеш, зокрема здійснювати інформаційну кампанію, — каже «Міс Україна Всесвіт 2020» Єлизавета Ястремська. — Сьогодні як ніколи потрібно продовжувати говорити про те, які звірства чинить росія на території України, і стимулювати світ допомагати нам».

фото: прес-служба "Твоя опора"
фото: прес-служба "Твоя опора"

Благодійний збір проходитиме на сайті французької організації Les Képis Pescalunes за посиланням. Опісля усі виручені кошти передадуть українському благодійному фонду “ТТвоя Опора”, який розподілятиме допомогу між постраждалими дітьми.

  • «Не перестаю дякувати і міжнародній спільноті, і нашим українцям, які зараз перебувають за кордоном, — каже Валерія Татарчук, засновниця БФ «Твоя Опора». — Завдяки їхній потужній підтримці ми маємо змогу надавати допомогу сотням важким хворим і пораненим українським дітям».

Читайте также: Як міжнародна компанія допомогає українським біженцям

Для довідки

Конкурс «Міс Монпельє» щорічно відбувається під егідою «Міс Франція». Переможниця «Міс Монпельє» змагається за шанс представляти регіон Лангедок-Русільон у фіналі загальнонаціонального конкурсу.

Єлизавета Ястремська — українська модель та підприємниця. У 2020 році стала представницею України на найбільшому світовому конкурсі краси «Міс Всесвіт» в США. Діяльність «Міс Україна Всесвіт» має на меті зміцнити позитивний імідж України у світі та привернути увагу міжнародної спільноти до трагічних подій, які наразі відбуваються в країні.

«Твоя Опора» ― український благодійний фонд, заснований у 2014 році Валерією Татарчук, щоб допомагати дітям із вродженими вадами серця. Із початком російсько-української війни фонд розширив спектр своєї діяльності і почав надавати гуманітарну допомогу постраждалим від воєнних дій дітям, дорослому цивільному населенню, лікарням і дитбудинкам.