Компанія виділила майже три мільйони гривень на підтримку прихистку, який був відкритий благодійним фондом “Твоя Опора” з партнерами. З початку війни близько 12 мільйонів українців обрали безпеку - свою та своїх рідних - і переїхали з регіонів, де ведуться бойові дії. Більша частина вирішила все ж залишитися в Україні, але у спокійніших її областях. І одним із найбільших прихистків для внутрішньо переміщених осіб стала Львівщина. Там за два місяці війни облаштували десятки шелтерів.

  • Зізнаюсь, я також у числі тих 12 мільйонів, яким довелося залишити свої домівки. І чудово розумію, як це - їхати в нікуди, - каже засновниця благодійного фонду “Твоя Опора” Валерія Татарчук. - Тож коли партнери запропонували відкрити у Львові прихисток, наш фонд ні на секунду не вагався, бо наше головне завдання, ось уже майже дев’ять років, - допомога іншим. 

За два місяці війни шелтер прийняв уже п’ять сотень українців. І продовжує приймати. З його утриманням суттєво допомагають іноземці, кажуть у фонді. Так “Partners Group” виділила на допомогу українським біженцям майже три мільйони гривень.

Читайте также: Телеведущая Иванна Онуфрийчук открыла в Швейцарии пункт сбора гуманитарной помощи для Украины

  • Співробітники “Partners Group” та наші портфельні компанії працюють разом, аби підтримати народ України в цей дуже складний час. Нас надзвичайно надихнула мужність та рішучість українців, - каже член правління “Partners Group” українського походження Ігор Макар. - Фінансуючи розширення та роботу цього притулку у Львові, ми прагнемо мати хоч невеликий позитивний вплив на нинішню ситуацію. Ми сподіваємося, що цей прихисток трохи полегшить нелегку подорож українських біженців та внутрішньо переміщених осіб.

Завдяки пожертвуванню від компанії команда прихистку отримала змогу зробити ремонт і розширити кількість місць. Тож уже найближчим часом шелтер зможе прийняти ще більше українців, яким необхідний притулок.

Читайте также: Леся Никитюк рассекретила, сколько переселенцев приняла в своем доме в Хмельницком

  • На цю суму ми закупили вже будівельні матеріали та розпочали роботу на інших поверхах прихистку. По закінченні придбаємо також ліжка, матраци та інші необхідні для проживання речі, - пояснює співорганізаторка шелтеру Ілона Шнейдер. - Зараз думаємо також над тим, щоб зробити умови комфортнішими. Якщо раніше ми приймали на обмежений період, то сьогодні розмірковуємо про надання тривалішого притулку, оскільки чимало людей не платоспроможні в умовах війни орендувати квартиру.

фото: "Твоя опора"
фото: "Твоя опора"

Інформація про житло:

• Адреса: Львів

• Контактний телефон: 096 312 87 08  (Viber, Whatsapp, Telegram)

• Вмістимість: 115 ліжкомісць (про наявність вільних місць потрібно уточнювати)

• Заселення можливе з 6.30 до 21.30 години щоденно.

фото: "Твоя опора"
фото: "Твоя опора"

Для довідки.

Прихисток створено спільними зусиллями компанії “Укртелеком”, благодійного фонду "Твоя опора" та благодійних внесків інших приватних компаній та індивідуальних донорів.

фото: "Твоя опора"
фото: "Твоя опора"

“Твоя Опора” - український благодійний фонд, заснований у 2014 році Валерією Татарчук, щоб допомогти дітям із вродженими вадами серця. З початком російсько-української війни фонд розширює спектр своєї діяльності і починає надавати гуманітарну допомогу постраждалим від воєнних дій дітям, дорослому цивільному населенню, лікарням.

 "Partners Group" - провідна компанія на ринку приватних інвестицій яка управляє активами в 127 мільярдів доларів США станом на 31 грудня 2021 року. Компанія є відданим та відповідальним інвестором та прагне сталої прибутковості та довготривалого позитивного розвитку в становищі всіх своїх "стейкхолдерів". У фірмі працює понад 1500 різноманітних спеціалістів у 20 офісах по всьому світу з регіональними штабами у Баар-Цугу, Швейцарії; Денвері, США; та Сінгапурі. З 2006 року фірма котирується на SIX Swiss Exchange (тикер: PGHN). Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте www.partnersgroup.com або слідкуйте за нами на Linkedin або Twitter.