Читай также: Евгений Киселев рассказал о своем школьном прозвище

Вікторк Бронюк – відомий український музикант і лідер гурту «ТІК». Багато українців знає його саме через творчий доробок, але який Віктор у житті? В інтерв’ю Іванці Онуфрійчук на шоу «Без краватки» на каналі НЛО TV він поділився своєю лав-сторі, а також розповів, як йому живеться зі здатністю бачити віщі сни.

Вікторе, твій син займається бальними танцями. А ти погодився б взяти участь у танцювальному проекті для зірок?

Мене неодноразово запрошували, але для мене це щось страшне. Я дуже важко запам’ятовую всі ці рухи, послідовність. На мою думку, люди, які займаються танцями, мають феноменальні можливості.

А чому тоді сина віддав на танці?

Він сам захотів – так трапилось, що він не був особливо схильним до творчих напрямків. А якось він грався з сусідським хлопчиком (який вже займався танцями). І той йому сказав: «Ти малявка, навіть танцювати не вмієш». Після цього син прийшов і сказав: «Я теж хочу на танці!».

Коли ти побачив Тетяну, то одразу зрозумів, що це твоя майбутня дружина?

Так, але я признався їй в цьому тільки через пару років. Було б дивно одразу казати, що вона дівчина з моїй снів. Хоча в мене сьогодні теж багато віщих снів. Але я став спокійніше до цього ставитися. Просто я тепер розумію, що таким чином мені треба на щось конкретне звернути увагу. А ще в такий день треба прийняти якесь рішення – я приймаю, і вже цього не боюся. Так само мені наснилося знайомство з майбутньою дружиною. Уві сні ми також зустрілися на заправці, і вона так само була організатором нашого концерту.

Наскільки грандіозним було ваше весілля?

Офіційно було запрошено 500 людей. Але скільки їх було насправді ми не рахували. Спочатку шукали залу для святкування, але так і не знайшли. Потім вирішили: навіщо ми будемо придумувати щось? У нас є свої українські традиції, тому прикрасили спортивну залу рушниками, і там і відгуляли.

Ти офіційно запорізький козак. Через які випробування тобі довелося пройти, щоб стати ним?

Це було в студентські роки. Тоді до козаків приймали на Хортиці через різні випробування. У мене вибивали з рук тростину, збивали нагайкою шапку з голови. Потім мені треба було випити склянку горілки з шаблі, а після цього підняти її над головою.

Яке слово можна було б додати до назви гурту «Тверезість і культура»?

Це найкоротше слово, яке можна на паркані писати. Навіщо придумувати щось більше?