Вчера Оксана Марченко официально заявила о том, что покидает шоу "Танці з зірками" из-за травмы. А сегодня, 12 октября организаторы танцевального шоу заявили, что готовы вернуть одну из пар, которая покинула шоу "Танці з зірками" ранее.

Читай также: Модель Белла Хадид помолвена?

Так, на официальной странице "Танці з зірками 2018" появилось пост, в котором сообщается, что вернут ту пару, за которую проголосует большее количество зрителей:

Ми оголошуємо глядацьке голосування, яке визначить, хто з учасників зможе повернутися на проект! Результати стануть відомі під час прямого ефіру, що відбудеться цієї неділі о 21.00. Не гайте часу – голосуйте за вашого фаворита! Їхня доля у ваших руках! Враховуватимуться лише голоси на сайті.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ми оголошуємо глядацьке голосування, яке визначить, хто з учасників зможе повернутися на проект!😱 Результати стануть відомі під час прямого ефіру, що відбудеться цієї неділі о 21.00. Не гайте часу – голосуйте за вашого фаворита! Їхня доля у ваших руках! 🔺Враховуватимуться лише голоси на сайті 👉🏻Посилання на голосування у шапці профілю #ТанцізЗірками

A post shared by Танці з зірками на 1+1 (@tanci1plus1) on

Вернуть на шоу "Танці з зірками 2018" могут: Машу Ефросинину, Аниту Луценко, Дениса Беринчика, Злату Огневич, Павла Зиброва, Николая Тищенко.


Напомним, не так давно мы писали о том, что Сергей и Виктория Тигипко разводятся. Подробности читайте тут.