Чоловіки – народ чутливий, й усім відомо, що одна невчасно кинута жінкою фраза може стати причиною довічних комплексів. Так само і їх статевий орган, до якого треба ставитись дуже акуратно, тактовно і, як зараз кажуть, толерантно. Адже він дуже ніжний, і замість неземної насолоди можна отримати повністю протилежну реакцію. Жінкам доволі складно розібратись, як із ним поводитись з причини його відсутності. І єдиним вірним шляхом лишається розмова у ліжку – про те, «що погано, а що добре». Але, не зважаючи на те, що представниці прекрасної статі готові годинами розмовляти ні про що, під час сексу вони чомусь мовчать, наче партизани на допиті, віддаючи перевагу – на свій страх та ризик – діям наосліп. Отже, щоб не допускати помилок, запам’ятайте речі, які категорично не можна робити у ліжку з чоловіком.

1. Сховайте зубки. Подобається гарачіше? І дійсно, тваринна пристрасть – те, що дуже збуджує багатьох чоловіків. Показувати зубки під час сексу можна, а іноді навіть треба. За виключенням дій зі статевим органом. В найкращому випадку, Вашому чоловікові буде просто неприємно, в найгіршому – дійсно боляче. А для покусувань є багато інших – не менш цікавих місць, але з більш товстою шкірою: спина, живіт, стегна, плечі та вуха. Загалом, що завгодно на Ваш смак, та на нього навіть оком не кидайте. Проявіть фантазію – і не знудитесь.

Читайте також: Стосунки із одруженими – переваги та недоліки

2. Не забувайте про лубрикант. Якщо Ви вже вирішили побалувати Вашого чоловіка мануальними техніками, не забувайте про лубрикант. Тренуючись «насухо» Ви можете травмувати чутливу ділянку чоловічого тіла. Краще, якщо це будуть придбані в спеціалізованих крамницях чи аптеках лубриканти. Якщо під рукою таких не опинилось, задійте домашні засоби, наприклад, дитячий крем, масажне чи звичайне соняшникове масло. Але захоплюватись підручними засобами не варто – вони можуть спричинити подразнення слизової і, як наслідок, сухість.

3. Згинати. Деякі жінки вважають, що чим більше маніпуляцій заподіяти чоловічому органові, тим приємніше партнерові. Вони починають крутити та згинати ерегований орган, неначе він йог або гімнаст. Ймовірно, їм просто цікаво, на скільки він гнучкий. Але робити так не варто – це боляче. До того ж, існує ризик пошкодження внутрішніх тканин і розриву каверозних тіл, котрі будуть гоїтись досить довго.

4. Сховайте нігтики. Ні, Ви серйозно? Як на мене, навіть у роздряпаній спині нема зовсім нічого романтичного, що вже казати про орудування нігтями там. Брр! Коротше кажучи, якщо це не план витонченої помсти або частина БДСМ-гри, нігті краще сховати.

5. Не поспішайте. Якщо Ви не приймаєте участь у конкурсі «Хто найшвидше доведе чоловіка до оргазму», поспішати не варто. Чоловік не оцінить Вашої активності, адже це неприємно. Дійте ніжно й чуттєво, спостерігайте за реакцією партнера.

Читайте також: Что такое БДСМ: мифы и реальность

6. Приділяйте увагу усьому органові. Окрім чутливої голівки у статевого органу є й інші місця – стовбур, мошонка, наприклад, і якщо Ви будете діяти в одній точці, скоро її чутливість знизиться, оральні пестощі перестануть приносити насолоду, і досягнути оргазму буде вельми складно. А нескінченна феляція не принесе задоволення ані Вам, ані йому. Чергуйте пестощі й фінал не забариться, ще й буде бурхливим.

7. Обережніше з мошонкою. Приділяючи увагу всьому пенісові, будьте особливо обережні з мошонкою. Частий та сильний вплив на неї призведе лише до болю та роздратованості, а надто ніжні дотики можуть викликати приступ сміху від лоскотання. Не варто слухати тих, хто говорить, що мошонка – найменш чутлива інтимна зона і її можна пестити, без побоювань завдати шкоди партнерові. Її можна пощипувати і розтягувати, але обов’язково при цьому не переступати границі дозволеного та спостерігати за реакцією партнера.

8. Не спинайте пестощів перед фіналом. Театральна пауза – це, можливо, й непогано, але не в мистецтві сексу. Чомусь деякі жінки, ймовірно, надивившись поганого німецького кіно, вважають, що, припинивши пестощі перед фіналом, посилять задоволення партнера. Брехня! Таким чином Ви просто поламаєте коханому кайф. Можна змінювати темп та інтенсивність рухів, але зовсім спиняти пестощі майже наприкінці – просто нелюдяно.

9. Не вводьте нічого всередину. Вважаєте цю рекомендацію безглуздою? Уявіть собі, існують й такі витівниці, котрі у пориві пристрасті намагаються ввести щось до уретри. Не знаю, яких фільмів вони надивились, але благаю Вас цього не робити. Це дуже боляче. Чоловіки, яких коли-небудь перевіряли на гонорею, знають про що я. До того ж, цей канал дуже легко пошкодити твердими предметами. Тому, якщо не бажаєте, щоб травмпункт складав про вашу пару анекдоти, просто не робіть цього.

Читайте також: Вумбилдинг: всё об укреплении интимных мышц (и даже больше)

10. Солоденьке на ніч – шкідливо. Поєднання еротичних фільмів та пристрасті жінок до солодощів може наробити біди. Жінки не можуть вигадати нічого кращого, ніж зробити зі статевого органу коханого сендвіч з медом, збитими вершками чи, навіть, бабусиним домашнім варенням. По-перше, липке тіло та простирадла – це неприємно. По-друге, смачніше Вам не буде, а суміш смаків узагалі може викликати блювоту. І, нарешті, не призначені для намащування на слизову солодощі можуть викликати алергію й подразнення, або й гірше – потраплять до уретри та спровокують запалення. Тоді анекдоти про вашу пару складатимуть вже лікар-дерматолог чи уролог.