Відома українська кулінарна блогерка Тетяна Литвинова, яка у 2013-2018 роках була суддею шоу «МайстерШеф», розповіла, як війна вплинула на її зовнішній вигляд.

На своїй сторінці в Інстаграм знаменитість розсекретила, що заїдала стрес і в результаті погладшала на 10 кілограм. Литвинова вирішила почати марафон схуднення.

«Ці 360 днів війни не пройшли повз мене… постійний страх, стрес, відчай. Майже рік, я затамовуючи подих слідкувала за новинами і майже нічого не робила за для себе особисто. Я просто лежала більшу частину часу і заїдала стресс, поставивши своє життя на паузу. І як результат: 10 зайвих кілограмів, всі речі малі, відображення в дзеркалі - я не знаю цю людину. Все! Годі! Навідь як що всіх, кого не можна називати, четвертують прямо зараз в Гаазі, цей рік життя мені ніхто не поверне! Рішення прийняте!», — зауважила Тетяна.

Спочатку вона вирушила на ретельне обстеження. А потім з результатами аналізів прийшла до фітнес-клініки, де їй дали персонального тренера та розробили план схуднення. 

«Отже, моя програма:

- 3 рази на тиждень тренування під наглядом та по суботах хаммам

- щоранку суринамаскар 25+ разів + вакуум

- масажі раз на тиждень

- Прогулянка 1 година мінімум щодня після йоги

- Харчування ПП

- Гарні емоції, поки "у пошуку» , — поділилася Литвинова.