Голлівудський актор, колишній бодібілдер та ексгубернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер оголосив, що нещодавно йому знадобилося хірургічне втручання, щоб встановити кардіостимулятор.

Читайте також: Вдова Кузьми Скрябіна висловилася про особисте життя після загибелі співака

76-річна зірка «Термінатора» розповів у своєму подкасті Arnold's Pump Club, як проходить його відновлення після процедури. Раніше він уже мав три операції на відкритому серці.

Шварценеггер зізнався, що почувається чудово, і публічно подякував медперсоналу Клівлендської клініки. За словами Арнольда, операція пройшла минулого тижня у понеділок, а вже через чотири дні він взяв участь у публічному заході.

«Минулого понеділка мені зробили операцію, щоб стати трохи більше машиною: мені поставили кардіостимулятор. Насамперед, я хочу, щоб ви знали, що в мене все чудово! У понеділок мені зробили операцію, а до п'ятниці я вже був на великому екологічному заході разом зі своєю подругою та колегою з фітнесу Джейн Фондою. Ніхто ніколи б не подумав, що я почав тиждень з операції. Я хочу подякувати всій моїй команді в Клівлендській клініці. Всі лікарі та медсестри виявили до мене приголомшливу турботу і зробили операцію максимально безболісною. Вони також порадили мені покінчити з цим, тому що через рубцеву тканину від попередньої операції моє серцебиття стало нерегулярним. Так було протягом кількох років, тому я підтримував зв'язок зі своєю медичною командою і приїжджав особисто принаймні один раз на рік, щоб пройти повне обстеження і подивитися, як моє серце поживає», — поділився актор. 

.

Арнольд Шварценеггер після операції на серці у 2020 році twitter.com/Schwarzenegger

Раніше ми писали, що Alyona Alyona залишила Київ і переїхала в іншу область.