Відома українська акторка Катерина Тишкевич, яка у грудні провела 10 днів у реанімації, розповіла підписникам, як просувається її лікування. 29-річна зірка серіалу «Ніщо не трапляється двічі» вже кілька років бореться із серйозним головним болем, від якого не допомагають знеболювальні. Під час одного з експериментальних лікувань знаменитість опинилася під апаратом штучної вентиляції легень через сепсис.

Читайте також: Фото з різницею у 25 років: Джамала показала свою маму Галину

Через два місяці після операції на зараженій руці та виписки з приватної клініки в Одесі Катерина оголосила фанам про те, що продовжує шукати вирішення своєї проблеми, у тому числі й за кордоном. На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз Тишкевич повідомила, що нещодавно в режимі онлайн консультувалася зі спеціалістами Техаського центру головного болю. За словами акторки, медики виявили у неї проблеми з міжхребцевими дисками та порадили носити на шиї бандаж.

«Я зараз співпрацюю онлайн із Техаським центром головного болю. Носити бандаж рекомендував Техаський центр головного болю. Виходячи із висновку моєї МРТ шиї, вони бачать там проблему в диску. Тому я зараз виконую спеціальні вправи і дотримуюся деяких рекомендацій», — сказала Катерина.

Катерина Тишкевич instagram.com/kateryna__tyshkevych

Раніше ми писали, що Ада Роговцева зворушила Мережу знімком із сином, який помер від раку.