Українська співачка та ведуча Світлана Білоножко поділилася подробицями смерті свого чоловіка, Народного артиста та засновника Міжнародного фестивалю сімейної творчості «Мелодія двох сердець» Віталія Білоножка.

Читайте також: Дочка відомого репера перенесла інсульт у 24-річному віці

У коментарі для YouTube-каналу Rostyslove Production Світлана розсекретила, що Віталій тривалий час лікував від цукрового діабету. За словами артистки, Білоножка госпіталізували після того, як йому раптово стало погано. Серце зірки сцени перестало битися 9 січня у лікарні.

«Це сталося раптово. Він не дуже добре почувався. Цукровий діабет давав про себе знати. Ми лікувалися, ходили на крапельниці. Все було наче добре. Напередодні стало не дуже добре. Я викликала швидку, на що Віталік, який не любив лікуватися говорив: "Свєта, все буде добре, не треба". Та все ж таки лікарі були на порозі. Вони сказали, що це стан поганий. Діабет - це дуже підступна хвороба. Забрали його в лікарню, лікували і наче все було нормально. І раптом 9 січня вранці зателефонували сину Євгену. І він говорить: "Мамо, сказали, що татко помер"», — поділилася дружина Білоножко.

Також Світлана пояснила, чому останні роки Віталій не з'являвся на публіці. Вона зізналася, що виконавець не хотів, щоб хтось побачив його стомленим через хворобу та переживання за воїнів України. Також Віталій боявся підхопити коронавірус.

«Він ще боявся на Covid захворіти. Сам себе лікував: виходив на вулицю, дихав. Він ж вокаліст, знає як легеням допомогти. Бо під час Covid страждають легені в першу чергу.  Він так хвилювався за кожного воїна, за кожного солдата, тим паче, що і наші рідні теж на фронті. І він просто... Я розумію, чому його серце зупинилося. Воно дуже було натружене муками та переживаннями. Він не хотів, щоб його бачили трохи втомленим, що він відчуває біль, що не все гаразд. Він хотів вилікуватися, і казав: "Ох, я тоді заспіваю, тримайтеся". Це єдина причина. Він не з’являвся в публічних місцях, не хотів. Він все чекав, що буде краще, але продовжував курити і нікого не слухав», — розповіла Світлана Білоножко.

Раніше ми писали, що Міша Романова згадала, як намагалася зв'язатися з батьком свого сина на початку повномасштабної війни.