Український актор Валентин Томусяк поділився новими подробицями щодо стану своєї дружини Катерини Тишкевич. 29-річна зірка серіалів «Авантюра», «Безсмертник», «Аметистова сережка», «Ніщо не трапляється двічі» та «Обмани себе» тиждень тому потрапила до реанімації із сепсисом.

Читайте також: «Золотий глобус-2024»: оголошено номінантів премії

На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз Томусяк запостив кілька відео, в яких подякував усім небайдужим українцям за донати на лікування його дружини. Своє звернення Валентин зняв біля палати інтенсивної терапії в очікуванні, коли медперсонал дозволить йому побачитися з коханою.

«Я зараз біля дверей інтенсивної терапії, де в одному з боксів лежить Катруся, очікуємо, поки нас впустять, щоб побачити її. Нам прийшов рахунок, тому я мушу вже розбивати банку. Перед тим, як її розбити, я хотів би вам усім і кожному окремо подякувати за вашу підтримку, донати, за кожну копійку. Навіть не в грошах справа, а саме у вашій підтримці, любові, вірі. Дехто запитував, яка ще потрібна допомога… Повірте, кожна ваша молитва, кожне ваше побажання і навіть думка вже є підтримкою та допомогою. Це те, що дає сили триматися», — поділився чоловік Тишкевич.

Чоловік Катерини Тишкевич розповів про її стан instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k

В іншому ролику актор розповів, що на восьмий день перебування Катерини у клініці лікарі вперше помітили позитивну динаміку. 

«Вийшли лікарі і сказали, що насправді від сьогодні намічається позитивна динаміка. Що, нарешті, саме з сьогоднішнього дня вони хоча б намацали якусь опору. Стан Каті для них все ще залишається важким, вони кажуть, що шлях ще довгий, але, слава Богу, позитивна динаміка є. Зараз її вивели зі сну, щоб подивитися, як вона може дихати самостійно. Вона подихала, і нарешті в неї вийняли цю трубку з рота і одягли кисневу маску, поки що так», — повідомив він.

Валентин Томусяк розповів про стан Катерини Тишкевич instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k

Також Томусяк розсекретив, у якій приватній клініці перебуває Катерина. Судячи з фото, акторка на лікуванні у Медичному домі Odrex в Одесі.

В якій клініці знаходиться Катерина Тишкевич instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k

Раніше ми писали, що на фронті загинув актор «Жіночого лікаря» Андрій Павленко.