Голлівудська акторка Дженніфер Лоуренс вперше відповіла на чутки про те, що хірурги змінили їй форму носа та очей. У розмові з Кайлі Дженнер для журналу Interview Magazine 33-річна зірка фільмів «Голодні ігри», «Мій хлопець — псих» та «Не дивіться вгору» заявила, що ніколи не робила пластичних операцій, а свою зовнішність змінювала лише за допомогою макіяжу.

«Просто неймовірно, на що здатний макіяж, адже саме з ним я і працюю. Хунг Ваннго (відомий візажист. — ред.) підкреслює мені губи. Я називаю його пластичним хірургом: відколи я з ним працюю, всі переконані, що я зробила операцію на очах. А я відповідаю: "Я не робила операцію. Я роблю макіяж"», — поділилася Дженніфер.

Читайте також: Молода дружина Кріса Еванса вперше показала на публіці обручку

Володарка «Оскара» додала, що багато хто не усвідомлює, наскільки сильно дорослішання може відбиватися на обличчі. Лоуренс зазначила, що нічого не робила зі своїм носом, проте за 14 років її кінокар'єри він став мати інший вигляд через старіння та схуднення.

«Я почала зніматися в 19 років, тому в мережі багато моїх фотографій, на яких мені від 19 до 30 років. І я постійно кажу: "Я стала старшою. Моє обличчя схудло і змінилося, тому що я стала старшою". Всі думають, що мені зробили пластику носа, а я така: "У мене такий самий ніс. Мої щоки стали менше. Дякую, що підняли цю тему"», — підкреслила знаменитість.

Раніше ми писали, що колишня дружина Кличка вперше за довгий час повернулася до України.