Українська акторка Ксенія Мішина, яка прославилася після зйомок у серіалі «Кріпосна» та шоу «Холостячка», вперше у житті перенесла операцію. У суботу, 28 жовтня, знаменитість показала в Інстаграм, як їй ставлять крапельницю у лікарні, а потім запостила ще одну сторіс після наркозу. Тоді Мішина не стала розповідати фанам, чому їй довелося лягти під ніж.

Читайте також: Сім'я Меттью Перрі випустила першу заяву після його трагічної смерті у 54 роки

Але сьогодні, 30 жовтня, переможниця «Танців із зірками-2019» та ведуча проєкту «Я люблю Україну» поділилася новими подробицями хірургічного втручання. Ксенія спростувала чутки про те, що зробила пластику грудей та заявила, що це була планова операція. Також вона розповіла, що збирається на додаткові лабораторні дослідження та додала, що в Україні зробити аналізи набагато простіше, ніж за кордоном.

«Дякую за вашу турботу. Зі мною все добре. Операція була плановою… І це були не груди. У мене поки що все гуд з цим питанням. Поїду здам деякі аналізи після операції. Це так круто, що в нашій країні можна це зробити просто так (на раз два — ред.), записатися онлайн або зателефонувати і відразу ж поїхати здати аналізи. Після того, як у мене був досвід життя за кордоном, я радію, що в нашій країні це можна зробити швидко, зручно та ефективно», — поділилася акторка.

Ксенія Мішина вперше у житті перенесла операцію Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія Мішина перенесла операцію Фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше ми писали, хто став переможцем «Голосу країни-13».