Всі ми зараз живемо в надзвичайно складних умовах: світло може зникати на необмежену кількість часу, тому важливо мати надійні пристрої, які здатні працювати якомога довше в автономному режимі. Підготували для вас добірку з трьох ноутбуків від компанії ASUS, які відзначаються тривалим зарядом та при цьому є досить потужними для виконання складних робочих задач.

Zenbook S 13 OLED (UM5302)

Час автономної роботи: до 19 годин.

13-дюймовий ноутбук Zenbook S 13 OLED — це елегантний та потужний помічник для тих, хто веде активний спосіб життя. До речі, важить він лише 1 кг та доступний у чотирьох кольорах. Його максимальна конфігурація, яка складається з процесора AMD серії Ryzen 6000 та відеокарти AMD Radeon, помістилася в надзвичайно тонкому корпусі з магнієво-алюмінієвого сплаву. Ви отримаєте справжню насолоду під час роботи за OLED-дисплеєм із роздільною здатністю до 2,8K, співвідношенням сторін 16:10 і тонкою рамкою.

Акумулятор високої ємності наділяє Zenbook S 13 OLED чудовою автономністю, а підготовка пристрою до нових справ не відніме багато часу: технологія прискореного заряджання забезпечує зростання рівня заряду акумулятора від 0 до 60% всього за 49 хвилин. Крім того, завдяки сумісності з різними зарядними пристроями стандарту USB (технологія ASUS USB-C Easy Charge) цей пристрій легко заряджати в мобільних умовах, зокрема від павербанків. Ноутбук успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту надійності MIL-STD 810H.

Ноутбук Zenbook S 13 OLED укомплектований усіма інтерфейсними портами, потрібними для легкого під’єднання ваших пристроїв і периферійного обладнання. Порти USB-C підтримують виведення відеосигналу формату 4K на зовнішні монітори та заряджання ноутбука, а для підключення звукового обладнання призначений зручний комбінований аудіороз'єм.

Vivobook S 15 OLED (K3502)

Час автономної роботи: до 10 годин.

Vivobook S 15 OLED (K3502)
Vivobook S 15 OLED (K3502)
пресслужба

15,6-дюймовий ноутбук Vivobook S 15 OLED оснащений потужним процесором Intel Core 12-го покоління H-серії. Якісне зображення з високою контрастністю гарантує OLED-дисплей формату до 2,8K з частотою оновлення 120 Гц. Завдяки акумулятору високої ємності (70 Вт·год) ноутбук Vivobook S 15 OLED довго працюватиме в мобільних умовах, надаючи вам енергію для продуктивної роботи та цифрових розваг. Функція швидкого заряджання через порт USB (Thunderbolt 4) дає змогу швидко відновити повний заряд.

Пристрій виконаний у трьох стильних кольорах: сірому, зеленому та чорному — естетам точно сподобається. Клавіатура ASUS ErgoSense цього ноутбука має повнорозмірні клавіші, розташовані зі стандартним інтервалом клавіатури настільного комп’ютера. Більш того, нанесене на неї та на робочу поверхню покриття ASUS Antibacterial Guard містить позитивно заряджені іони срібла, забезпечуючи довготривалий антибактеріальний ефект.

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402)

Час автономної роботи: до 9,5 години.

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402)
Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402)
пресслужба

Якщо ви людина творчої професії, то ви достойно оціните Zenbook Pro 14 Duo OLED — компактний 14-дюймовий ноутбук, оснащений у максимальній конфігурації флагманським процесором Intel Core i9 12-го покоління, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti для ноутбуків, 32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті та SSD місткістю 2 ТБ. Крім того, модель оснащена відразу двома високоякісними дисплеями.

В основному дисплеї використовується 14,5-дюймова сенсорна OLED-панель із роздільною здатністю 2,8K, частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс. Вона має співвідношення сторін 16:10, якому віддають перевагу професіонали, і відтворює 100% відтінків колірної гами DCI-P3. Цей екран отримав сертифікацію PANTONE Validated, VESA DisplayHDR True Black 500 і Dolby Vision, а комфорт для очей під час тривалої роботи підтверджується сертифікатом ергономічності TÜV Rheinland.

Другий дисплей ScreenPad Plus — 12,7-дюймовий сенсорний дисплей на всю ширину корпусу, який підтримує новітні високоточні стилуси, такі як ASUS Pen 2.0. У режимі розширення ScreenPad Plus можна використовувати як звичайний зовнішній дисплей, на який зручно вивести додаткові вікна активних програм або інструментальні панелі для роботи з контентом, графікою, 3D-моделлю чи аудіо.

Ноутбук при товщині корпусу 1,79 мм важить лише 1,7 кг. Його можна легко брати з собою на робочі зустрічі чи у подорожі, адже завдяки акумулятору ємністю 76 Вт·год та сучасним технологіям енергозбереження він протримається без заряджання до 9,5 години (з вимкненим другим дисплеєм).

Важливо: час автономної роботи ноутбука залежить від його конфігурації, умов експлуатації та налаштувань. Щоб працювати довше в автономному режимі, рекомендуємо активувати попередньо налаштований профіль енергозбереження операційної системи, а також вибрати «тихий» профіль роботи вентиляторів охолодження в програмному центрі MyASUS.


Вам буде цікаво прочитати на Ivona: