Коала

Про таку людину часто кажуть, що вона біла і пухнаста. Завдяки м'якій енергетиці та доброзичливості ви як магніт притягуєте до себе інших людей. Поруч із вами завжди затишно та спокійно, навіть тоді, коли у вас на душі штормить. Ви намагаєтесь ніколи і нікому не показувати свій поганий настрій. Хіба що тільки дуже близьким людям. Тільки вони знають, що ви можете і сумувати, і злитися.

Таке вміння контролювати свої негативні почуття гідно похвали. Ось тільки якщо ви їх не консервуєте. Інакше ця «консерва» може вилитися в якесь неприємне психосоматичне захворювання. Крім того, вашою «пухнастістю» можуть намагатися скористатися. Тому, мабуть, варто бодай іноді показувати зуби.

Жираф

Ви дуже миролюбна людина. Всі ці чвари, сварки, з'ясування, хто сильніший і крутіший, нижчы за ваші інтереси. Вас турбують вищі матерії: як улаштований цей світ, у чому сенс життя. Ось про це ви часто думаєте, не помічаючи того, що відбувається навколо вас.

З одного боку, це добре. Навіщо розмінюватися на неприємні дрібниці. Але з іншого, треба хоч іноді спускатися з небес на землю для того хоча б, щоб перевірити, чи хтось не намагається зайняти ваше місце під сонцем і вибивати у вас землю з-під ніг.

Слон

Ваш девіз у житті: «Бачу мету, вірю в себе і не помічаю перешкод». Ви точно знаєте, чого хочете від життя та як цього досягти. Сумніви, нерішучість вам не знайомі, що добре для досягнення душевної рівноваги.

Вас дуже важко вивести із себе. Але, якщо вже комусь це вдасться зробити, тоді чекай на біди. Ви дуже страшна в гніві людина. Так що краще не плутатися у вас під ногами та не заважати йти до своєї мети. Єдине але: потрібно чітко розуміти, чи справді це точно ваша мета, а не данина моді або якійсь значущій для вас людині.

Свиня

Вам все цікаво: що відбувається у світі, та у сусідській родині. Іноді ця цікавість може вам вилазити боком. Мало хто любить, коли пхають носа в чужі справи.

Щоб не потрапляти в халепу і не викликати на свою адресу хвилю хейту і роздратування, спрямуйте свою цікавість у конструктивне русло. Ідіть вчитися чогось нового, дізнавайтеся цікаві факти, щоб влаштувати, наприклад, своїм дітям цікаву екскурсію-квест.

Ви часто обираєте книгу замість спілкування/фото freepik.com
Ви часто обираєте книгу замість спілкування/фото freepik.com

Сова

Цей птах давно став символом мудрості. Ось і людина, якій на малюнку першою в очі кинувся цей птах, дуже мудра. Ви ніколи не будете розпорошуватися на дрібниці і витрачати свій час на пустих людей.

Ви чітко знаєте, хто є хто, бачите плюси та мінуси кожного. І, виходячи з цього, будуєте своє спілкування. До речі, частенько, вибираючи між гарною книгою та зустріччю з приятелями, ви оберете перший варіант.

Кішка

Вам ніхто не може нічого вказувати. Ви живете за своїми правилами та довіряєте лише своїй інтуїції. Вона вас рідко коли підводить. А ще ви чудово вмієте відстоювати свої межі. При цьому, щоправда, частенько порушуєте чужі, завжди ставлячи свої інтереси вище за інтереси інших. Але оточуючі вам це прощають. За те, що вмієте у скрутну хвилину опинитися поряд і підставити плече.

У колі друзів ви як риба у воді/фото freepik.com
У колі друзів ви як риба у воді/фото freepik.com

Ведмідь

Ви дуже сімейна людина. Інтереси сім'ї ви ставите понад усе. І якщо хтось образить когось із вашого клану, ви готові будете його розірвати на шматки. Стоячи на варті інтересів сім'ї, ви часто забуваєте себе. Але ж ви пам'ятаєте, що для того, щоб, наприклад, допомогти дитині в літаку, кисневу маску на себе першою повинна надіти мати? Тож не забувайте піклуватися про себе. Тоді ви зможете дбати і про інших, не жертвуючи собою.

Вам також буде цікаво прочитати:

Романтика круглый год: любовный темперамент по знаку зодиака

Как быть, если ничего не хочется делать: советы психолога